Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(684)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(684)
    • 5 Star(642)
    • 4 Star(35)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/03/2022

    To jest mój trzeci zakup. Dobrze zapakowane i zgodnie z opisem. Regulowana jasność, wyświetlacz może być nawet wyłączony. Musi być podłączony za pomocą ładowarki (nie dołączonej). Ma małą baterię, aby zachować pamięć w przypadku awarii zasilania. Radio jest bardzo dobre, a głośność jest wystarczająca. Ma dość ciekawy projektor zegarowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    To jest świetny zegarek. To o wiele lepsze na żywo niż zdjęcia. Podoba mi się materiał i podoba mi się fakt, że w porównaniu do mojego poprzedniego zegara projektora, można dostosować jasność w trzech pozycjach. Można go zaprogramować, kiedy go zdjąć i przywrócić jasność. Ma tryb automatycznego wykrywania światła. Część z projektorem nie działa. Radio zostanie ustawione automatycznie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    Pudełko jest rupieć, ale na szczęście zegarek sam jest w całości, zawiń paczki w poczwarkę!!! Sam zegar się czai! Wygodna jest regulacja jasności w zależności od poziomu oświetlenia. Projektor jest również przydatny w nocy. Radio niestety podczas wojny nie sprawdza normalnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Ludzie, Aras przywiózł ładunek w tydzień. Podatki są wliczone w cenę. Co do zegarka, to wszystko jest na podsłuchu i naładowana. Projekcja działa świetnie, jest radio, ma dobry odbiór, to mnie uszczęśliwia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    To działa dokładnie tak, jak powinno. Jest dokładnie tak, jak sobie wyobrażałam. Tylko wielkość projekcji, której się spodziewałem, jest większa. Myślałem, że liczby będą duże przy 180 cm, ale są mniejsze niż myślałem. Ale wszystko działa idealnie, projekt jest bardzo dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Przybyło przed terminem, doskonały produkt, bardzo dobre wykończenie materiału, bardzo dobre nawet, radio z bardzo ładnym dźwiękiem, należy pogratulować!! Zalecam kupno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    To piękne, tylko, że radio wszędzie brzęczy i nie mogę wyłączyć alarmu o 6 rano, a poza tym, nie mogę się z tego wykręcić. Ale świetnie jest wcisnąć trądzik, bo ma bardzo ładne odbicie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Pozwala zmienić kąt rzutu tylko w jednym kierunku. Poziom temperatury i wilgotności to przygwoździ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Niezawodny sprzedawca i szybka wysyłka, wysokiej jakości produkt... polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Świetne radio. Przewidywany obraz czasu jest jasny i chrupiący i z pewnością robi to, co powinno. Nie muszę pochylać się w nocy, żeby poznać godzinę, jest tuż nad mną. Nie używam radia, ale przetestowałem go i działa dobrze, tak jak alarm. Bardzo się z tego cieszę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$7.19
    • US$19.99
    • US$7.99
    • US$19.99
    • US$22.48
    • US$4.99
    • US$28.86
    • US$23.99
    • US$25.40
    • US$43.99