Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(368)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(368)
    • 5 Star(349)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/04/2021

    To mój drugi zakup! Kupiłem 2 sztuki dwa miesiące temu dla moich dzieci i jest to doskonały wybór do sypialni. Todau dostałem jeszcze dwa dla bratanka i siostrzenicy jako prezent. Dobrze zapakowane ponownie i zgodnie z opisem. Jasność zegara jest regulowana ręcznie lub automatycznie w wybranym przez Ciebie czasie. Radio jest bardzo dobre i woljme wystarczy. Alarm może być ustawiony na standardowy dźwięk bibuły lub na stację radiową do wyboru. Wreszcie projektor zegara jest niesamowity i bardzo wygodny w nocy!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Wysłane siedem dni później. 18 lutego To przyszło 6 marca na Crimea Zegarek jest super! Wyświetlacz jest czysty. Tam jest radio. Automatyczne dostrojenie wszystkiego, co znajdzie się w pobliżu. Są dwa budziki. Instrukcja w języku angielskim jest dość prosta. Budzik tylko dzwoni, dopóki go nie uderzysz. Jest czujnik temperatury i wilgotności. Opis pasuje. Do 5-gwiazdkowego sprzedawcy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Bardzo dobry zegar z temperaturą, wilgocią i radiem!!! Możesz zmienić jasność wyświetlacza led ręcznie lub ustawić go na auto, a następnie zmienić automatycznie w zależności od światła w pomieszczeniu. Ma dwa różne alarmy i możesz je ustawić, aby obudzić cię radiem lub szumem. Radio ma 50 stacji pamięci i jest wystarczająco głośne!!! Wreszcie wyświetlacz led zegara na dachu jest super!!! Kupię jeszcze dwa pokoje dla moich dzieci.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    SK - Produkt przybył w porządku i bez problemów, bardzo szybko z CZ zapas. Ładne godziny, dużo opcji regulacji i bardzo dobrze widoczne i czytelne laserowe projekcje czasu na ścianie. Dziękuję, Banggood. ENG - Produkt został stworzony w kolejności i bez zwłoki, bardzo ważne z branży CZ. Ładna projekcja, wiele różnych typów i bardzo dobrze przygotowana i czytelna projekcja laserowa czasu na ścianie. Dzięki, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Bardzo ładny zegarek, polecam wszystkim. Projekt jest świetny. Najfajniejszą cechą jest projektor laserowy, bardzo przydatny, aby zobaczyć czas, nawet nie trudząc się wstać z łóżka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Szybka dostawa. Produkt dostarczony w dobrym stanie, Na pierwszy rzut oka wygląda świetnie i naprawdę jest. Na gniazdku ładowarki znajduje się notatka, lepiej byłoby, gdyby gniazdo typu C zostało zainstalowane. Bardzo polecam. Dzięki, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Radio budzika bardzo ładne odbicie lustrzane z trybem redukcji jasności do wyświetlania lub rzutu czasu do ściany. nie jest zawarte w pakiecie zasilacz... Jest w porządku, że smartfona.. Nie ma bufora baterii... Wszystko jest idealne, 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Przybyło przed terminem, doskonały produkt, bardzo dobre wykończenie materiału, bardzo dobre nawet, radio z bardzo ładnym dźwiękiem, należy pogratulować!! Zalecam kupno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    Naprawdę tak jak produkt przyszedł szybko, wyprodukowany z jakości, gumowany dobry odcisk stopy ledy w lustrze jest bardzo pokaz również licząc na projekcję na wyśmienitej ścianie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Na pierwszy rzut oka wygląda całkiem nieźle. Mam dwie różne i są równie piękne. Radioodbiornik wygląda na mocną. Dźwięk jak na 15-kilogramowy alarm jest całkiem niezły. Przed nami tuzin czeskich dni roboczych, Larissa. Nie wiem, czy alarm się zmienia, ale masz wybór i radio jako dźwięk.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5,550
    • Ft4,008
    • Ft10,487
    • Ft9,253
    • Ft5,427
    • Ft6,013
    • Ft5,859
    • Ft8,821
    • Ft12,955
    • Ft4,316