Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(482)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(482)
    • 5 Star(458)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/04/2021

    To mój drugi zakup! Kupiłem 2 sztuki dwa miesiące temu dla moich dzieci i jest to doskonały wybór do sypialni. Todau dostałem jeszcze dwa dla bratanka i siostrzenicy jako prezent. Dobrze zapakowane ponownie i zgodnie z opisem. Jasność zegara jest regulowana ręcznie lub automatycznie w wybranym przez Ciebie czasie. Radio jest bardzo dobre i woljme wystarczy. Alarm może być ustawiony na standardowy dźwięk bibuły lub na stację radiową do wyboru. Wreszcie projektor zegara jest niesamowity i bardzo wygodny w nocy!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Wysłane siedem dni później. 18 lutego To przyszło 6 marca na Crimea Zegarek jest super! Wyświetlacz jest czysty. Tam jest radio. Automatyczne dostrojenie wszystkiego, co znajdzie się w pobliżu. Są dwa budziki. Instrukcja w języku angielskim jest dość prosta. Budzik tylko dzwoni, dopóki go nie uderzysz. Jest czujnik temperatury i wilgotności. Opis pasuje. Do 5-gwiazdkowego sprzedawcy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Bardzo dobry zegar z temperaturą, wilgocią i radiem!!! Możesz zmienić jasność wyświetlacza led ręcznie lub ustawić go na auto, a następnie zmienić automatycznie w zależności od światła w pomieszczeniu. Ma dwa różne alarmy i możesz je ustawić, aby obudzić cię radiem lub szumem. Radio ma 50 stacji pamięci i jest wystarczająco głośne!!! Wreszcie wyświetlacz led zegara na dachu jest super!!! Kupię jeszcze dwa pokoje dla moich dzieci.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    SK - Produkt przybył w porządku i bez problemów, bardzo szybko z CZ zapas. Ładne godziny, dużo opcji regulacji i bardzo dobrze widoczne i czytelne laserowe projekcje czasu na ścianie. Dziękuję, Banggood. ENG - Produkt został stworzony w kolejności i bez zwłoki, bardzo ważne z branży CZ. Ładna projekcja, wiele różnych typów i bardzo dobrze przygotowana i czytelna projekcja laserowa czasu na ścianie. Dzięki, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Ludzie, Aras przywiózł ładunek w tydzień. Podatki są wliczone w cenę. Co do zegarka, to wszystko jest na podsłuchu i naładowana. Projekcja działa świetnie, jest radio, ma dobry odbiór, to mnie uszczęśliwia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Bardzo ładny zegarek, polecam wszystkim. Projekt jest świetny. Najfajniejszą cechą jest projektor laserowy, bardzo przydatny, aby zobaczyć czas, nawet nie trudząc się wstać z łóżka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Szybka dostawa. Produkt dostarczony w dobrym stanie, Na pierwszy rzut oka wygląda świetnie i naprawdę jest. Na gniazdku ładowarki znajduje się notatka, lepiej byłoby, gdyby gniazdo typu C zostało zainstalowane. Bardzo polecam. Dzięki, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Radio budzika bardzo ładne odbicie lustrzane z trybem redukcji jasności do wyświetlania lub rzutu czasu do ściany. nie jest zawarte w pakiecie zasilacz... Jest w porządku, że smartfona.. Nie ma bufora baterii... Wszystko jest idealne, 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    To działa dokładnie tak, jak powinno. Jest dokładnie tak, jak sobie wyobrażałam. Tylko wielkość projekcji, której się spodziewałem, jest większa. Myślałem, że liczby będą duże przy 180 cm, ale są mniejsze niż myślałem. Ale wszystko działa idealnie, projekt jest bardzo dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Przybyło przed terminem, doskonały produkt, bardzo dobre wykończenie materiału, bardzo dobre nawet, radio z bardzo ładnym dźwiękiem, należy pogratulować!! Zalecam kupno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 256
    • Ft5 686
    • Ft11 376
    • Ft4 106
    • Ft2 778
    • Ft6 951
    • Ft4 422
    • Ft6 318
    • Ft11 818
    • Ft3 632