Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(371)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(371)
    • 5 Star(339)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/07/2021

    Doskonały wyłącznik zasilania. Świetny do samolotów samochodów i łodzi. Duża wartość, kupimy więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2018

    I use it in my 3D printed Jeep to control 4 leds (2 front and 2 rear). Powered under 11V (3s lipo) 3 it fits well under the hood. Very happy with it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2018

    this is the best led light controller i bought for my rc car 🙂 the quality is good and easy to intall.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2018

    Good but be carefull to the BEC of the ESC To use it it's mandatory to have an ESC with BEC near 5 volt. It has put out of order my BEC of 6,0 volt on ESC tamiya TBLE02S. With an another ESC (low cost) with BEC 5,2 volt, it's OK ! Also I had to correct end point to 80% on negative and keep 100% on positive to have the switch function running.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Dobry produkt funkcjonalny, prosty do podłączenia działa bardzo dobrze. Przesyłka około jednego miesiąca x Włochy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2017

    switch électronique commandé 2A, ira très bien pour commuté un jeu d'éclairage sur modèle RC

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2018

    Just as "HOT FRIGGLES" said in his review. If you properly set the endpoints to a 2-way switch on your radio it will work with no problems.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2018

    have not used yet but looks well built and comes with long leads.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2017

    très bonne qualité. Fait son job

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2016

    żeby uruchamiać go przełącznikiem to trzeba odpowiednio ustawić "endpoint" na kanale sterującym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$7.59
    • US$11.54
    • US$9.99
    • US$10.38
    • US$21.93
    • US$11.54
    • US$9.23
    • US$6.99
    • US$79.99
    • US$17.31
    • US$3.99
    • US$74.99
    • US$21.84
    • US$6.92
    • US$10.59
    • US$6.92
    • US$29.59
    • US$10.38