Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(860)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(860)
    • 5 Star(765)
    • 4 Star(78)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/11/2021

    Szybka i punktualna wysyłka, dobry produkt, który bardzo dobrze wykonuje swoje obowiązki, łatwy w montażu.Dwie diody LED oświetlają się bardzo dobrze i są dobrze ukierunkowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Zrozumiałem, zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Produkt zgodny z opisem. Pojemnik lutowniczy i zaciski aligatora są oddzielnie instalowane, chociaż zaciski aligatorów są jakby luźne. Szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2022

    Useful tool for soldering.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Otrzymałem dziś zamówienie, materiał i projekt był dość dobry, niestety otrzymałem paczkę, która nie była kształtowana i kiedy otworzyłem paczkę, okazało się, że żarówka się zepsuła i światło nieszczelne przełączniki wydawały się popsuć, To takie smutne przyjąć zamówienie, na które czekałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    Einfach Katastrophe!!! Ist so warm geworden, ich konnte mich verletzten!!! 4 mal benutzt, nie mehr!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    To narzędzie jest dobre do użytku hobby. Proste utrwalenie i praktyczne zastosowanie. Jedynym minusem jest to, że zaciski krokodyla to ostre zęby, więc położyłem je na termozbierające wybrzuszenie. Drugi minus to zbyt lekka obudowa (łatwa do przenoszenia). Głównie jestem zadowolony, chociaż może być lepiej wykonany. Moja rekomendacja do hobby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2020

    Towar przyszedł cały, nowy, ale czego nie można powiedzieć o pudełku, w zły sposób i posiniaczony. Zawinięte w torbę. Ale nie jest to tak ważne, najważniejsze jest to, że towary same nie są uszkodzone, a w stanie pracy:)Jakość nie jest bardzo, dla tych, którzy często są zaangażowani w racje żywnościowe, nie radzę, lepiej kupić trochę droższe, lepszą jakość, Nie takie „łamliwe". Nie muszę walczyć często, zabiorę to w odpowiedni moment. Dostarczenie nie najszybszym miesiącem do Portugalii, śledzenia toru było, ale do pewnego miejsca, po kilku tygodniach głuchy jak w zbiorniku:))) nie jest to pierwszy, ale wszystko przychodzi. Dziękuję, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2018

    Preety usefull in soldering electronic components. The fixing method of the metallic parts it is a bit complicated and so to say cheap. It does the job but not in the best way. I have marked in the pictures with a red circle which metallic connection is not so solid/stable. It has a really good light provided through the small LED and 3 AAA Batteries.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$4.96
    • US$16.99
    • US$9.99
    • US$10.99
    • US$11.99
    • US$15.99
    • US$6.99
    • US$15.99
    • US$10.38
    • US$26.55
    • US$12.29
    • US$6.99
    • US$55.99
    • US$88.19
    • US$45.59
    • US$12.99
    • US$12.99
    • US$19.62