Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(401)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(401)
    • 5 Star(366)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/01/2022

    Zegarek był w doskonałym stanie. Dostawa jest zadowolona. zegar działa tylko z sieci. Możesz umieścić baterię w zegarku, aby zaoszczędzić czas po wyłączeniu światła. Zegar można ustawić zarówno na 12 godzin, jak i 24 godziny. Może zmienić jasność zegarka. 4 tryby pracy projektora, pokaż czas, który jest na zegarze. Możesz również zmienić jasność światła. Posiada również radio i budzik. Radio szuka automatycznie. Można zmieniać stacje radiowe za pomocą strzałek. Można ustawić 2 budziki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Jest bardzo dobrym zegarkiem i radiem o dobrej jasności. Projektor bardzo dobry i jasny. Głośnik jest tak nisko, jak tylko się da. Dobrą rzeczą jest to, że ma również USB

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Nice z czytelnymi numerami bardzo dobra jasność z czujnikiem czasu dla lepszego wyświetlacza, szczery głośnik z radiem i bez otwierania anteny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Świetny produkt, projekcja ekranu jest bardzo przydatna. Czas dostawy jest idealny, produkt jest wysokiej jakości i zdecydowanie zatwierdzony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    Delivery very nice super very good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Dobry stosunek jakości do ceny. Produkt jest zgodny z opisem. dobra jakość.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Produkt jest bardzo doskonały Natężenie oświetlenia może być kontrolowane Projektor czysty i trzy poziomy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Ładna z każdego aspektu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Bardzo ładnie i działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    buen producto cumple con la descripción

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$7.99
    • US$20.99
    • US$18.99
    • US$22.48
    • US$4.71
    • US$10.38
    • US$9.23
    • US$19.99
    • US$16.14
    • US$48.99