Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(423)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(423)
    • 5 Star(386)
    • 4 Star(27)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/04/2021

    Wielofunkcyjny budzik, z nocnym projektorem, radiem i różnymi funkcjami, takimi jak wilgotność i wykrywanie temperatury. Tło jest lustrzane, naprawdę podobało mi się, że można ustawić czujnik do obniżania jasności wyświetlacza w nocy, i że poprzez włożenie baterii 2032, możesz zachować pamięć ustawień nawet jeśli odłączysz zasilanie. Jest w tym wszystko oprócz zasilacza, aby podłączyć go do gniazdka (każdy z telefonu jest w porządku). Za niską cenę, po jaką dostałem to był dobry zakup, polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    + Good viewing clock + 3 diming light +Projection +FM radio - No power adapter, only cable - Not rotatable the projection

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Projekcja bardzo polecam, ale radio źle prowadzony zegarek bardzo dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    zegarek jest ok ale nie kompletny bo nie ma w zestawie baterii a w instrukcji jest informacja bateria w zestawie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Świetny produkt, projekcja ekranu jest bardzo przydatna. Czas dostawy jest idealny, produkt jest wysokiej jakości i zdecydowanie zatwierdzony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Nice z czytelnymi numerami bardzo dobra jasność z czujnikiem czasu dla lepszego wyświetlacza, szczery głośnik z radiem i bez otwierania anteny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    Delivery very nice super very good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Ładna z każdego aspektu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Bardzo ładnie i działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Artykuł zgodny z opisem, dostawa w ciągu 14 dni, działa poprawnie. :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.54
    • US$13.99
    • US$9.99
    • US$9.99
    • US$11.44
    • US$5.99
    • US$8.09
    • US$3.77
    • US$6.99
    • US$4.99
    • US$9.23
    • US$38.10
    • US$21.99
    • US$6.91
    • US$5.39
    • US$12.49
    • US$11.54
    • US$10.99