Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(136)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(136)
    • 5 Star(126)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/11/2021

    To jest dobra lampa. Przyklejam metalową płytkę z obustronnym klejem, gdzie tylko chcę, a lampa przykleja się do niej ładnie. W sumie 40 diod LED umieszczonych jest w 2 rzędach. Kabel micro usb może być wypełniony. Kiedy się ładuje, jest czerwony, a gdy naświetlacz zmieni kolor na niebieski, to koniec. Z boku znajduje się 4-pozycyjny przełącznik push: 0 - wyłączone, 1 - jeśli jest wystarczająco ciemno (ma czujnik światła), a czujnik pir wykrywa ruch, włącza się i zanika po około 10 sekundach, gdy nie jest wykryty ruch, 2 - jest stale oświetlony (więc może być używany jako latarka), 3 - tak samo jak w pozycji 1, tylko lekko przyciemnione światło. Nie widzę różnicy, ale myślę, że ma znaczenie, jak długo potrwa utrzymanie zasilania baterii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Jest za dobry w tej cenie! Magnes jest silny jak i czujniki. Czujnik działa lepiej, gdy prawie nie ma światła, 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Tym razem kupiłem 3 jednostki. Bardzo szybka dostawa, opakowanie, które dobrze chroni. Działa świetnie. Przydatne informacje: Logicznie zawsze odnosi się do 2 czujników (światło i ruch), a dla przełącznika: 0 - Wyłączone, 1 - Czujniki włączone i 100% oświetlenia, 2 - W trybie ciągłym, 3 - Czujniki włączone i oświetlenie w +/- 50-70% (oszczędność energii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Portable , rechargeable Li-ion battery autonomous light. Suitable for closet, small spaces, night light, etc. Human body induction sensor, sensing distance about 3m. Magnetically stick to adhesive metal ribbon (included in package). Rechargeable with micro USB cable from all usb sources.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Bardzo przydatne w małych pomieszczeniach, sprawia, że dużo światła jest żywotność baterii, ładowanie i dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Very bright, the magnet retains light and can be glued to a metal surface. Πολύ φωτεινό, ο μαγνήτης συγκρατεί το φως και μπορεί να κολληθεί σε μεταλλική επιφάνεια.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Niezbyt bystry...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Bardzo ładny i dobrej jakości produkt. Dziękujemy za szybką i bezpieczną dostawę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Niesamowite światło, kiedy otwieram garderobę, włącza się za każdym razem, gdy kocham, to lekkie opakowanie było trochę zgniecione, ale światło było w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Pracuj zgodnie z oczekiwaniami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 648
    • Ft4 549
    • Ft4 540
    • Ft2 619
    • Ft5 241
    • Ft4 585
    • Ft2 947
    • Ft4 585
    • Ft10 216
    • Ft11 354