Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(66)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(66)
    • 5 Star(62)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/04/2019

    Me gusta, es bonita. Se instala bien pero sería necesario incluir unas instrucciones un poco más claras. Me ha salido más cara de lo previsto porque he tenido que pagar gastos de aduana, pero aún así estoy contento. lo único malo es que ha tardado una eternidad en llegar.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Świetnie. Zgodnie z opisem. Zdecydowanie polecam!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Doskonałe światło. satysfakcjonujące oświetlenie i dobrej jakości konstrukcja, łatwe do podłączenia! Lepiej dać dodatkowe 15 euro, aby uzyskać go zdalnie i możliwość zmiany intensywności i koloru światła!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2018

    muy bonita, acabado perfecto, y no te aburres de ella, ya que puedes cambiarla en muchos aspectos de diseño

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    very bright!!!!!!VFM!!!!!!easy to install and without any knwolege of electrik instalation....i sure recomend it!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2019

    Very happy with the purchase

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2020

    Uwielbiam to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Idealne oświetlenie, kupiłem z przyciemniaczem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Jest piękny, to dekoracja domu. Jego część jest bardzo łatwa w instalacji, sterowniki mogą być odłączone od krawędzi, sprężyna końcowa wysokiego napięcia... To jest bardzo dobre światło. Bardzo fajnie, uwielbiamy to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Bardzo dobry produkt szybka wysyłka

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$35.60
    • US$89.73
    • US$43.88
    • US$14.97
    • US$16.99
    • US$21.93
    • US$11.54
    • US$14.39
    • US$14.48
    • US$39.99
    • US$67.05
    • US$19.62
    • US$30.37
    • US$23.58
    • US$91.35
    • US$37.99
    • US$39.59
    • US$42.40