Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/06/2021

    Sehr praktische Leuchten. Keine verschmutzten Schalter mehr in der Küche, dank Näherungsschalter. Befestigungsmaterial auch dabei. Funktionieren diesmal super. Die erste Bestellung mußte ich wegen eines Fehlers reklamieren. Sehr korrektes Verhalten des Händlers. Umgehend Ersatz geliefert. Dafür nochmals herzlichen Dank.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Světlo svítí dobře,zapíná se mávnutím ruky před senzorem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    A lámpa gyorsan megérkezett, de sajnos még görbült a szállítás alatt, felszerelés gyorsan megy és jól működik. Vissza tudtam egyesíteni, de így is picit görbe. A csomagolás csak egy zacskó volt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Piękne światło w kuchni pod zlewem. Łatwe do odłożenia i schowania pod szafami. Z drugiej strony, chciałbym kupić gniazdo i specjalny podział na kraty i tam nie mogę znaleźć,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Ładne miękkie światło, bardzo małe i lekkie, łatwe w montażu i obsłudze - wystarczy sprawdzić, w którą stronę się włącza lub włącza, również ma stopniowe przyciemnianie (trzeba trzymać palec w pobliżu czujnika przez chwilę).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Temperatura kolorów jest nieprawidłowa. Sprawdź stronę produktu. Nadal się mylisz. Produkt jest bardzo dobry. Jedna rada. Sprawdź, czy dasz radę to dostarczyć z przyciemniaczem, a ja będę miał co najmniej 8 zestawów.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • PITVIP4
    DE
    28/07/2021

    Dzisiaj otrzymany i zainstalowany natychmiast. Działa bardzo dobrze. Mogę polecić tę lampę innym bez wahania.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Good product, simple but efficient

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Niestety nie wygląda dobrze bez kupowanego jedzenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$4.88
    • US$32.88
    • US$12.88
    • US$22.99
    • US$9.99
    • US$14.88
    • US$38.40
    • US$13.99
    • US$5.74
    • US$13.86