Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(49)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(49)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/08/2021

    Szybka dostawa, ale znalazłem paczkę już otwartą /Livraison Rapide mais j'avais trouver le colis déja ouvert.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Awesome product , very bright halo rings at night and day time … happy with purchase works on e36 328i

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Idealne w ich cenie, chociaż w pudełku powinno być 8 klipsów montażowych zamiast 4. Instalacja była bezbłędna!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Wszystko dotarło idealnie w 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Wspaniale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2020

    Świetny produkt, niestety rozmiary nie są odpowiednie dla e46 pasują do e46, ale zewnętrzna część światła jest większa na e46 w porównaniu do oczu anioła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2020

    Szybka dostawa i wszystkiego tak jak w opisie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2016

    Good set, easy to fit. I installed it on my BMW E36 323i coupe. I didn't use double tape from the set, used my own.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2020

    Dobre uderzenie dla ciebie.. Nie za jasno w świetle dziennym, ale poza tym niesamowite... Bardzo szybka dostawa, jak również

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2019

    Bom dia! previsão de entrega era para janeiro um pequeno atraso pensei na tinha perdido a mercadoria mas o resto tudo certo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 445
    • Ft11 802
    • Ft23 609
    • Ft13 948
    • Ft12 517
    • Ft10 739
    • Ft8 583
    • Ft12 161
    • Ft8 980
    • Ft11 086
    • Ft23 609
    • Ft5 572
    • Ft6 437
    • Ft7 152
    • Ft5 572
    • Ft15 738
    • Ft1 524
    • Ft1 236