Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/03/2022

    Jestem całkowicie zadowolony z tego produktu.Ive używał go codziennie i nie mam prawie nic do narzekania.Kupiłem cztery.Materiał jest bardzo dobrej jakości.Plastikowe, ale nadal czuje się bardzo ładne.Modliki ładowania są prawdziwe. i regulowane z dotykaniem.Jedyną rzeczą, która jest trochę niezadowolona jest to, że kiedy podłączam wtyczki UE nie jest wystarczająco stabilny.Z angielskim lub chińskim wtyczką nie ma problemu.Ale nadal bardzo zadowolony z niego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2022

    Witam. Produkt wysokiej jakości. Wszystkie gniazda w pełni sprawne. Nie ma żadnych problemów z USB, ciasno wchodzą, kabel nie wypada. polecam gorąco.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • attVIP5
    NL
    15/01/2022

    Szybkie ładowanie telefonu. Nie ma już półproduktów dla chińskich wtyczek

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2022

    Nice plug! Thanks!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2022

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2022

    good product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2022

    Nice unit this does the job very well after a couple of days' use. Can't speak on it's longevity, but it lights up the floor at night and powers my devices (laptop and phone together). It hasn't got warm and it allows me to plug in various leads like UK, EU & US. Only one out connection (I bought the UK version), but that's fine.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    Very nice item helped me a lot with various plugs. All adapters now are for nothing. I would like to thank supplier that item came very quckly.Highly recommended

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2022

    perfect, but for some reason my EU 65W samsung supercharger don't fit perfect in the outlet and very loose, other than that, it's very good tybe c is fast enough and the beautiful pure luxurious LED light is very useful and the way it works WOW very well made, thank you so much 🤩

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2022

    Są wspaniałe za to, że pozwala mi korzystać z urządzeń kupionych za granicą bez potrzeby innego adaptera. Porty ładowania USB są również wygodne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$24.99
    • US$12.99
    • US$15.99
    • US$44.99
    • US$28.74
    • US$37.99
    • US$34.99
    • US$55.19
    • US$59.99
    • US$509.99