Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(8)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(8)
    • 5 Star(3)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/12/2021

    Uwagi: Produkt VFM, mały i przenośny. Obiecujące i skuteczne. Mam nadzieję, że trwa, tylko do użytku lekkiego, a nie do biegania. Łatwa funkcjonalność składania i kółka transportowe umożliwiają łatwą mobilność i przechowywanie.Zobacz to w filmie i uzyskaj Jeśli to wideo ci pomogło, zadzwoń do mnie! więcej informacji: https://www.youtube.com/channel/UCE2evXc5GvQzWUIztkdXlvQ?sub_confirmation=1

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Najgorsza rzecz, jaką kiedykolwiek kupiłem!! Tu jest napisane... maksymalne obciążenie 120 kg...nawet użytkownik 80 kg nie może użyć tego okropnego produktu..Zostań A W A Y od tego!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Ładny produkt, szybka wysyłka, i oczywiście zawsze z gwarancją Banggood, jest prawie zmontowany. Tylko, że małe stopy zostały lekko dotknięte przez transfer, i to trochę utrudniło nam to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Produkt można opisać jako bardzo dobry. Został dostarczony prawie w całości zmontowany. Części, które musisz samodzielnie zainstalować, są bardzo małe i zmontowane w 15 minut. Narzędzie jest wliczone w cenę. Wysyłka była bardzo szybka, a koszty wysyłki były wyjątkowo niskie, w końcu wysłano ponad 18 kg. Oprócz biegania, produkt oferuje inne ćwiczenia fitness, w tym krążek fitness. A wszystko to za nie do pobicia cenę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Dziękuję. 5 gwiazdek

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Bardzo dobra maszyna do ćwiczeń fitness.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    La cinta no se puede usar. Es imposible mantener un ritmo constante, ni si quiera andar despacio. No la volvería a comprar ni por 10€. No la recomiendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Spodziewałem się więcej L.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$122.42
    • US$609.99
    • US$489.00
    • US$275.99
    • US$329.99
    • US$399.00
    • US$199.99
    • US$599.99
    • US$599.99
    • US$299.99
    • US$451.99
    • US$626.99
    • US$530.99
    • US$843.14
    • US$33.50
    • US$576.35
    • US$430.09
    • US$44.09