Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(72)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(72)
    • 5 Star(69)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/01/2021

    Paczka była bardzo dobrze zapakowana, sprzedawca był opóźniony o kilka dni w dostawie, kiedy rozpakowujesz paczkę znajduje się koło zamontowane z gładką pokrywą i wszystkie kable połączone, gotowe do jazdy na rowerze, pomieścić wszystko, Aby podłączyć akumulator (który musi być kupiony oddzielnie) i pracować. Pudełko zawiera, koło z silnikiem już zmontowanym, kontroler z kablami pięści, ekran i silnik podłączony, zestaw hamulców regeneracyjnych, czujnik pedałowania, zestaw pięści, w których jedna z nich jest przepustnicą, Ekran LCD i kilka modeli złączy do akumulatora, a linę do chwytania jest do roweru. Z akumulatorem, który kupiłem (48v i 12ah) silnik osiąga maksymalną prędkość około 55kmh w gładkim i prostym terenie, a zasięg, przy użyciu pięści, około 25-30km. Silnik wygląda świetnie, dobrze wykończone w produkcji, a materiały wydają się trwałe, kilka razy go ograniczałem, wkładając go w błoto, kałuże wody, która przykryła silnik, i trzyma się doskonale, kiedy wrócisz do domu, wąż i gotowy. Używam go codziennie w wiosce i codziennie do pracy, i jest bardzo dyskretny. Generalnie bardzo zadowolony z zakupu, brakuje tylko instrukcji obsługi, w której są szczegółowe funkcje ekranu LCD i jak go skonfigurować. Poza tym wszystko idealne.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Produkt dotarł z ładunkiem Aras bez skazy. Nie zmontowałem go, ale wygląda dobrze. Wezmę baterie i włożę je do środka. Jak Bóg da, jest silny. Włożę go na rower z lokajem

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Indyk nie ma baterii, ale możesz zamówić alba-ebikes, ja go używam, ale byłoby miło mieć klucz jak samochód.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    W końcu przybył zestaw po około półtora miesiąca, ale to normalne myślę, że również ze względu na covid. Wszystko jest w dobrym stanie powinno działać bardzo źle, że nie ma baterii.. Teraz będę musiał poszukać odpowiedniego, ale nie mam pojęcia, jak to musi być. Nie mogę się doczekać, aż to zadziała!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Bardzo szybki silnik, niezły dźwięk! 31 grudnia bardzo dziękuję za to. 40km/h na wzgórzach i 61km/h na płaskim, ale wkrótce nie pobiję rekordu osobistego -) ostrożnie z przyspieszeniem, bo przypadkowo nacisnąłem, gdy rower stał obok drzewa, więc rower leciał do choinki lol !

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Doskonale, ale bez baterii. Proszę wskazać, jak zainstalować i zamówić baterię

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • slaml
    SA
    21/03/2021

    Silnik został przetestowany. Jest dobry, a bateria 20ah 48v jest zainstalowana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Produkt dotarł w dobrym stanie. Chciałem jechać szybciej, ale nieźle Ale dlaczego podniesiono cenę produktu?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    Mój rower został pomyślnie przerobiony. Dziękuję, Bangwood, i mam nadzieję, że saudyjska wysyłka jest dostępna ponownie do zamówienia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Nie mogę się doczekać, aby przetestować go na rowerze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft26 834
    • Ft69 895
    • Ft40 250
    • Ft18 399
    • Ft13 659
    • Ft26 448
    • Ft20 314
    • Ft34 501
    • Ft5 334
    • Ft18 399
    • Ft26 219
    • Ft24 915
    • Ft8 813
    • Ft19 548
    • Ft19 166
    • Ft16 866
    • Ft11 498
    • Ft7 299