Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(88)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(88)
    • 5 Star(84)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/01/2022

    Otrzymaliśmy to zamówienie w ciągu 10 dni i w przyzwoitej cenie, naciskając, aby kupić Hello Collection, a cena była poniżej $360 zamiast $550 Silnik jest oparty na jakości baterii, więc polecam samsong, Panasonic, gradonge, lub wysokiej klasy akumulator, który pasuje do 1000w 48v 20ah lub 17, a silnik jest pomalowany na czarno Otrzymałem to zamówienie w ciągu 10 dni i za rozsądną cenę klikając na zakup Hello Group, a cena była mniejsza niż $360 zamiast $550 Został przetestowany powyżej prędkości do 53 stopni 40 kg, a silnik był zależny od jakości baty, więc zalecałem wybór samsong, panasonge, Hailonge lub wysokiej klasy batty. 1000w 48v 20ah lub 17, a silnik był pomalowany na czarno

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2022

    Dziękuję za produkt, który dostałeś w ciągu 7 dni polecam kupić od sprzedawcy szybką odpowiedź, a produkt jest lepszy niż wyposażona bateria o pojemności 48v 26ah wynosi 50 km lub więcej, a prędkość do 55 km Waga różni się od osoby Dziękuję za produkt w 7 dni polecam zakup od sprzedawcy, który jest bardzo szybki i lepszy niż wspaniały produkt został zainstalowany odpowiedni akumulator o pojemności 48v 26ah trwa 50kcal lub więcej, a prędkość do 55 km różni się od osoby

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Produkt dotarł w dobrym stanie. Chciałem jechać szybciej, ale nieźle Ale dlaczego podniesiono cenę produktu?

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Kółko przybyło bardzo szybko. Zmieszczę to w dwa tygodnie. Mam 1500w i działa świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Nie mogę się doczekać, aby przetestować go na rowerze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2022

    W dniu urodzin 2019 r

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Jeszcze nie próbowałem, ale...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Paczka była bardzo dobrze zapakowana, sprzedawca był opóźniony o kilka dni w dostawie, kiedy rozpakowujesz paczkę znajduje się koło zamontowane z gładką pokrywą i wszystkie kable połączone, gotowe do jazdy na rowerze, pomieścić wszystko, Aby podłączyć akumulator (który musi być kupiony oddzielnie) i pracować. Pudełko zawiera, koło z silnikiem już zmontowanym, kontroler z kablami pięści, ekran i silnik podłączony, zestaw hamulców regeneracyjnych, czujnik pedałowania, zestaw pięści, w których jedna z nich jest przepustnicą, Ekran LCD i kilka modeli złączy do akumulatora, a linę do chwytania jest do roweru. Z akumulatorem, który kupiłem (48v i 12ah) silnik osiąga maksymalną prędkość około 55kmh w gładkim i prostym terenie, a zasięg, przy użyciu pięści, około 25-30km. Silnik wygląda świetnie, dobrze wykończone w produkcji, a materiały wydają się trwałe, kilka razy go ograniczałem, wkładając go w błoto, kałuże wody, która przykryła silnik, i trzyma się doskonale, kiedy wrócisz do domu, wąż i gotowy. Używam go codziennie w wiosce i codziennie do pracy, i jest bardzo dyskretny. Generalnie bardzo zadowolony z zakupu, brakuje tylko instrukcji obsługi, w której są szczegółowe funkcje ekranu LCD i jak go skonfigurować. Poza tym wszystko idealne.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Produkt dotarł z ładunkiem Aras bez skazy. Nie zmontowałem go, ale wygląda dobrze. Wezmę baterie i włożę je do środka. Jak Bóg da, jest silny. Włożę go na rower z lokajem

    Komentarze (15)
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Indyk nie ma baterii, ale możesz zamówić alba-ebikes, ja go używam, ale byłoby miło mieć klucz jak samochód.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$26.99
    • US$26.99
    • US$144.89
    • US$51.99
    • US$10.99
    • US$32.99
    • US$15.99
    • US$22.99
    • US$19.62
    • US$8.99
    • US$10.38
    • US$10.34
    • US$23.99
    • US$23.99
    • US$74.99
    • US$23.09
    • US$50.81
    • US$3.66