Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/08/2021

    Szczerze polecam tego kierowcę każdemu. Ma świetny zestaw i jest bardzo szybki. Czas pracy na baterii wynosi od 15 do 20 minut. Właśnie zamówiłam baterię 3s. Powinno być znacznie szybciej.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Najlepszy produkt! Wszystko zostało dostarczone zgodnie z opisem. Po dwóch przejazdach na asfalcie nie ma zużycia! Zewnętrzna karta programowa Hobbywing idealna do regulacji suwaka (Punch, Lipocut, hamulec itp.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Super maszyna bardzo dobrej jakości, radzę sprawdzić śrubę przed pierwszym rolkiem. Jedyny mankament, który mogę zarzucić to pilot, gdzie nie ma przepustnicy, inaczej jest bardzo miło prowadzić 😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Bardzo dobrze, lekka, szybka i stabilna. Udoskonaliliśmy off road. Zaciśnij nakrętki na kołach zanim zaczniesz prowadzić, już jednego straciłem. Jak na razie bardzo dobry samochód. Dobrze skacze, radzi sobie z wybojami płynnie, unosi się nad ziemią.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Bardzo 👍😎 Śledź kanał Rekinusdrc YouTube

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Bardzo dobra jakość i wysyłka była niezwykle szybka luv mój nowy RC!!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Wszystkie ładne i szybko wysłane do Włoch w mniej niż tydzień pesetto polecam sprzedawcy!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    /Otrzymane bardzo szybko. Wszystko jest dobrze spakowane. Wszystko co musimy zrobić to przetestować 🤩

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Dobra zabawa i łatwy samochód. Puść to bken, bo obwód jest krótki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Paczka została lekko uszkodzona, ale nie uszkodziła mojego produktu. Wszystko wydaje się być zgodne z opisem, z wyjątkiem bez ładowarki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$339.99
    • US$263.01
    • US$135.99
    • US$115.99
    • US$241.99
    • US$445.99
    • US$154.99
    • US$280.99
    • US$329.99
    • US$100.47
    • US$280.99
    • US$55.99
    • US$147.99
    • US$140.99
    • US$106.99
    • US$218.28
    • US$136.99
    • US$65.99