Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/12/2020

    Samochód przyjechał w wyznaczonym czasie. Wszystko było zawarte w pakiecie. Skrzynka zewnętrzna była trochę uszkodzona, ale zawartość była w najwyższym stanie, więc tam też nie ma problemu. Samochód jeździ więcej niż szybko, nawet ze standardową baterią, ale nie mogę się doczekać, żeby go uruchomić z baterią lipową.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    LC Racing EMB-T jest 10x lepszy niż mój WLToys 144001. Pierwsze co należy zauważyć: znacznie lżejsze podwozie, lepsze wykończenie na metalach i tworzywach sztucznych, tolerancje są znacznie bardziej szczelne, więc nie ma wychylnych kół z pudełka, różnice są gładkie, a wstrząsy pluszowe bez potrzeby odbudowy. Sądzę, że otrzymałem nowszą aktualizację i teraz jest to złącza 1800mAh 2S Lipo i Deans T. Jeśli chcesz kupić WLToy, żeby zamienić go na bezszczotkowy, sugeruję pominąć problem/koszt i kupić to od razu. Różnica to noc i dzień.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Wspaniały mały Truggy!!! Jakość LC Racing jest o wiele lepsza niż wltoys 144001. Ale oczywiście za wyższą cenę... Bateria i złącza to złom. Więc przylutuj 2S liposy i złączki XT60

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    beh…ovviamente é una lc racing emb-t quindi..super! imballo perfetto, consegnata in 2giorni lavorativi. batteria lipo 1800 mAh

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Jest to 2 RC, który posiadam teraz po WLToys 144001 i powiedziałbym, że jest o wiele lepszy niż 144001. Doświadczenia z jazdy z tym truggy jest niesamowite z pudełka nowa partia tego RC teraz jest z Deans złącza ang 1800mah lipo, ale bez ładowarki. Obsługa jest wspaniała, moc hamowania, wstrząsy są dobrze stłumione. Jedyny problem jaki miałem z pierwszym podejściem to złamanie nośnika wrzecionego, ale myślę, że to moja wina, że uderzyłem w krawężnik z - 2 stopnie temperatury. Ale to łatwe. Dobrze, że mam metalowe części zamienne do moich 144001, które są dobre. Działa teraz jak nowy.. Bardzo zadowolony z mojego wozu, 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Doskonały produkt przybył 1 dzień przed tylko pudełko, które zostało uszkodzone, ale nie ma uszkodzeń, oprócz papieru z obrazkami, aby zoptymalizować RC mój syn zbyt kochany więc zamówię jeden dla mnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Wspaniała mała ciężarówka! Przekracza moje oczekiwania:) To było z lipodontą, bonusowy :) Ta mała rzecz się rozdziera! Dobra robota Lc wyścigi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Dobra jakość budowy. Razem z lipomierzem 2s 1800mah.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Kocham samochód. W porównaniu z samochodami Wltoys jego konfiguracja prawidłowo z wszystkimi kołami ustawionymi i radzi sobie dobrze bez żadnego podrasowania. Z pudełka na 2S mam 60KM/H, a na 3S osiąga 80, chociaż po 3 minutach jazdy na 3S wszedł w tryb wiotczenia zakładając z powodu przegrzania. Jedyne, co musiałem zrobić z samochodem, to odciąć kawałek ciała z każdej strony, wcinając przednie opony podczas ostrych zakrętów. Jeśli cenisz samochód bez opieki, który jest szybki i zabawny bez potrzeby majsterkowania, to radzę kupić ten przez samochód WLtoys.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Doskonały Truggy w cenie, ogólnie bardzo zadowolony z budowy. Jakość części jest dobra, z małym pomyjem w komponentach, co jest dla mnie dobre. Zalecam uruchamianie tylko na dwójkach, ale RSG zajmie się trójkami, ale robi się gorąco, gdy mocno go uruchomisz. Tylne dyski różnicowe pokazują już pewne zużycie po 5 minutach na 3s, ale moc i prędkość są ogromne. Produkt pochodzi z 1100mAh Nimh, który osiąga około 28 km/h, ale nie działa długo w moim doświadczeniu, ponieważ jest zima, gdzie jestem. 2s będzie szybszy i działa dłużej, więc polecam go jako pierwszy uaktualnienie. Używam 2s 2200mAh, ale musiałem przeciąć mocowanie baterii, żeby go zmieścić. Równowaga jest idealna. Planuję kupić aluminiowe szlifierki i kołyskę, by poprawić obsługę. Servo może być trochę powolny, jak na mój gust, ale idealnie pasuje do bicia. Bardzo dobry truggy, że jest dobrze zbudowany i z kilku aktualizacji jest idealny! Bardzo się cieszę, że wybrałam to zamiast platformy wltoys.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft30 189
    • Ft5 029
    • Ft5 029
    • Ft5 255
    • Ft32 026
    • Ft46 543
    • Ft11 256
    • Ft27 044
    • Ft14 464
    • Ft28 616