Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(9)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(9)
    • 5 Star(8)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/10/2021

    Piękna jakość pod każdym względem w porównaniu do linii wltoys, mam również 124019. Z radością zgłaszam, że moje były z 1800 mah 2s lipo i złączami T. Uwielbiam to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2022

    Samochód przyjechał nowy i w doskonałym stanie! Banggood wysłał samochód super szybko! Próbowałem już wózka i wszystko działało idealnie! Bez wątpienia Banggood jest moim ulubionym sklepem do kupienia t

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Właśnie dostałem mój wózek LC Racing i uwielbiam go. Dostawa była szybka i skuteczna, nie mogłem być bardziej zadowolony z Banggood USA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Mój pierwszy samochód RC, jestem z niego bardzo zadowolony, jakość jest na miejscu spotkania. Zmieniłem aileron na model ABS. Prawdopodobnie zmienię również kontroler, który jest tani i nadwozie, które jest bardzo wąskie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    Minor cogging issue which I wasn't expecting but otherwise this thing drives well and is plenty fast out of the box on 2s. Which I'm happy to report mine did come with a 2s lipo with a deans connector. Stock tires are terrible on pavement which is to be expected. The thing is very squirrelly, so I'll probably swap to a new transmitter with a gyro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Niesamowite!!Zabawa i miła cena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Bardzo ładny produkt. O wiele lepszej jakości niż wszystkie inne małe samochody. Byłoby super, dostać kilka nowszych części z Banggood, więc nie muszę kupować ich w AliExpress.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    excellent product 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Bardzo dobra jakość i bardzo szybki model.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$139.99
    • US$19.59
    • US$12.99
    • US$12.99
    • US$105.99
    • US$154.99
    • US$7.99
    • US$65.99
    • US$19.09
    • US$69.29