Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(54)
    • 5 Star(54)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/03/2022

    Przyjechał bardzo dobrze zapakowany, w bardzo dobrze wykonane pudełko i w idealnym stanie. Mocowanie telefonu rowerowego LAOTIE BM1, wydaje się być bardzo odporne, w materiale ABS o dobrej grubości. Jest wyposażony w 4 gumki, dzięki czemu można dostosować do najbardziej zróżnicowanych pomiarów lub średnic, do minimum 1 cm. Co jest świetne dla każdego odniesienia do rozmiaru paska, który ma twój rower lub rower. Jest naprawdę uniwersalny, ponieważ pozwala umieścić telefony komórkowe z pokrywą, a nawet te grube, które są dowodem na wszystko. Umożliwia dostosowanie do dowolnej pozycji, którą chcesz umieścić telefon. Ma zamek z tyłu, który blokuje pozycję, więc nie otwiera się przypadkowo, jest naprawdę bezpieczny, a w zamku ma predefiniowane pozycje. Możemy umieścić telefon poziomo, pionowo lub pod dowolnym kątem. Wspornik wykonany jest z metalu i sztywnego tworzywa sztucznego, dzięki czemu można przeżyć wypadek motocyklowy. Wewnętrzne części, w których wkładasz telefon, mają miękkie gumowe wkładki, aby chronić boki i tył telefonu przed zarysowaniami. Ramiona rozciągają się maksymalnie do 17,50 cm i co najmniej do 13 cm. Ponownie, dla dodatkowego bezpieczeństwa, możesz zablokować rozciągliwe ramiona za pomocą czerwonego przycisku z tyłu. Nie stracisz ani nie uszkodzisz telefonu. Na górze i na dole znajduje się wycięcie w środku, dzięki czemu można uruchomić kabel do ładowania telefonu. Niezależnie od tego, czy jest to dla rowerów, możesz doskonale wykorzystać do każdego rodzaju wsparcia, które potrzebujesz, aby umieścić w telefonie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2022

    Po prostu nie do pobicia stosunek jakości do ceny. Czekałem miesiąc przed napisaniem tej recenzji, ponieważ testowałem mocowanie w wielu warunkach, zarówno na rowerze, jak i na motocyklu. W recepcji produkt jest dobrze zapakowany i chroniony. Bardzo łatwy montaż, po prostu przypnij okrągłą kulę do tyłu uchwytu i nie zapomnij najpierw umieścić pierścień zaciskowy (w przeciwnym razie odsuń się i zacznij ponownie). Smartfon jest bardzo dobrze utrzymany, pasuje do uchwytu, rozkładając rogi. Po włożeniu smartfona, zablokuj pozycję małą czerwoną dźwignią z tyłu wspornika, smartfon nie będzie się przesuwał. Mocowanie drążka jest szerokie, można go dostosować do różnych grubości gumy, praktycznie do każdej średnicy rury, od 1 do 4 cm. Kiedy podniesiesz rurkę, nie ruszy się. Gdy uchwyt jest dobrze zamocowany, możliwe jest ukierunkowanie wspornika, a tym samym smartfona w dowolnym kierunku na 360 stopni, a nachylenie na kilka centymetrów. Po znalezieniu odpowiedniej pozycji, można dokręcić pierścień z tyłu wspornika, zacisk jest bardzo dobry, a całość jest bardzo sztywna. W codziennym użytkowaniu, i pomimo wielu wibracji spowodowanych wybojami, otworami, a nawet przy dużej prędkości motocykla, wspornik nie porusza się i jest bardzo bezpieczny w użyciu. Po dobrym miesiącu użytkowania, bez uszkodzeń, bez zabawy między częściami, jest w porządku. Miałem inne podpory, które po 15 dniach zaczęły się poruszać, pomimo jakiejkolwiek siły zaciskowej. Tutaj z tym wspornikiem, nic się nie rusza i pozostaje mocno na stałe. Za tę cenę jest niezawodny i prawie niemożliwy do znalezienia lepszy. W pełni satysfakcjonujący produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Wsparcie to jest niezwykle doskonałe materiały, konstrukcja, dynamizm itp. Po pierwsze, funkcje, które posiadasz nie są przeciętne, ale lepsze. - Wspornik ma dobry uchwyt, oprócz tego, że ma ochronę dla telefonu komórkowego i że jego narożniki są przykryte, aby nie porysować komórki, Gdy telefon znajdzie się w środku, może włączyć blokadę tak, że wsparcie jest zamknięte i nie może być otwarte, więc zapobiega uwalniania telefonu, gdy jest on na trasie z nieregularną ulgą. - Do uchwytu z rowerem lub tam, gdzie go zainstalowałem, ma kilka pasków, które pasują do niego. - Posiada rotację, dzięki czemu można umieścić telefon komórkowy zarówno poziomo, jak i pionowo. - Jest odporny jest zauważalny zarówno w dotyku, jak i podczas testowania, że będzie można złamać w prosty sposób lub lepiej powiedzieć, ma większe prawdopodobieństwo, że nie łamie się w przeciwieństwie do normalnego i prądu. - Obsługuje wiele rozmiarów telefonów komórkowych ze względu na ich elastyczność. - Ponieważ na dole jest bezpłatny, możesz na przykład użyć wejścia mikrousb w telefonie, aby go naładować. To byłoby moje osobiste punkty Mam nadzieję, że ta opinia będzie służyć trochę wiedzieć, co planujesz kupić lub co można kupić. W przypadku, gdybyś się zastanawiał, to tylko około 16-18 dni, aby przyjechać i zobaczyć, że mieszkam w Peru, że to służy jako odniesienie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2022

    Arrived well packaged in 3 weeks to Canada. It is very sturdy and will not move once attached to the bike. Also it will come with multiple rubber bands to be able to adjust the grip to any size handle your bike has. It is really universal. Allows a bit of adjustment so you can position the phone for perfect visibility of the screen. You can have the phone placed horizontally, vertically or any angle you want. The device is made of metal and hard plastic so it should be very durable and survive an accidental bike falling. The inside parts were you insert the phone has soft rubber inserts to protect the sides and back of the phone from scratching. The arms extend long enough to fit the biggest phones possible even if it has a case fitted. Also important to note : it will hold the phone strong enough so it will not move or slide out once placed inside the support. For extra safety you can lock in place the extending arms using the red knob on the back. You will not lose or damage your phone. The lower part has a cutout in the middle so it allows you to connect a charger. My phone has the charging port in the center so I could use it but the headphones jack is close to the left corner and it was blocked. If you are using wireless headphones then this is not a problem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Naprawdę jest bardzo dobra obsługa, a jakość i miejsce pobytu jest Premium, wydaje się być bardzo odporne i trzyma bardzo dobrze telefon, a jeśli w pudełku jest idealnie i ma zamek, który sprawia, że produkt jest bardziej bezpieczny, doskonałej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    Ottimo prodotto, solido e ben fatto, plastiche resistenti. Confezione con molti adattatori per ogni diametro di manubrio. Presente anche una leva di blocco/sblocco sul retro. Consigliato!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2022

    Szybka dostawa i bardzo dobry uchwyt na telefon, idealnie pasuje do mojego roweru. dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2022

    Ładny, solidny wspornik... polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Dobry produkt.Dziękujemy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Bardzo dobry, solidny i praktyczny do zakładania i usuwania telefonu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.99
    • US$26.55
    • US$18.99
    • US$13.85
    • US$8.05
    • US$12.89
    • US$42.14
    • US$8.07
    • US$31.17
    • US$25.99