Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(111)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(111)
    • 5 Star(103)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/05/2021

    Super koloběžka, jede jako střela!!! Objednáno 25.3. dodáno do ČR přes UPS 17.5.. Balení nepoškozeno, pěkně zabaleno... 👍 Baterka vyrobená v únoru a přišlo nabito 75% 👍 Hodně nedostatků už vyřešeno a pruží dobře 80kg a nejde na doraz! Ale co je špatně, tak objednávka byla s terénními pneu a nevím proč , ale došly silniční!!!!!👎👎👎👎👎 budu řešit s prodejcem... JINAK SUPER STROJ, MOHU DOPORUČIT 😁

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Jestem bardzo rozczarowany tą stroną! Zamówiłem skuter elektryczny, po ponad 3 miesiącach oczekiwania nie otrzymałem odpowiedniego modelu. Oferuje przedmioty, których nie mają w magazynie. Obsługa klienta jest godna ubolewania. Więcej niż 48 godzin, aby uzyskać odpowiedź e-mailem. I nie są w stanie udzielić jasnych i dokładnych odpowiedzi. Muszą walczyć o zwrot kosztów za swoje błędy. Nie polecam tej strony. Żadnego komercyjnego gestu, bez profesjonalizmu. Tego z pewnością należy unikać.

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    To coś jest gigantyczne w porównaniu z moimi dwoma innymi skuterami i jest ciężkie. Wszystko jest nienaruszone, nie ma żadnych uszkodzeń, tylko upewnij się, że wszystkie śruby są tak jak ja w moim, ale wszystko jest już napięte, a ja jeszcze nie testowałem jazdy. Przednie światła i sterownik są tym, czego potrzebujesz, aby dostosować się do swoich preferencji. Ogólnie jest to solidny skuter!. Zamówiłem 25 lutego i przyszedł dziś 6 kwietnia przez FedEx.

    Komentarze (27)
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Skuter przyszedł idealnie bez jednego zadrapania z polskiego magazynu i wszystko było funkcjonalne, trochę śruby, ale to już jest zwyczaj chińskich skuterów, że trzeba podkreślić wszystko, gdy przychodzi. Jeśli kiedykolwiek myślałeś o zakupie tego skutera, to absolutnie nie wahaj się, to jest po prostu mega, nie można go opisać... Piękna, cicha, a kiedy potrzebujesz tak mocnej jak świnia, w tym samym czasie możesz tam jeździć nawet piękna w promieniu 25 kilometrów na godzinę wokół miasta, nie ma problemu, zwalając bomby, nie ma żalu na opony drogowe... Musisz zrobić kilka poprawek, ale już wszystko możesz znaleźć na YouTube... nic strasznego... Zajmie ci to dwie trzy godziny i możesz w pełni cieszyć się jazdą na tym skuterze... w nocy świeci niesamowicie dobrze... Ma alarm i zdalne sterowanie, jak w samochodzie...

    Komentarze (15)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Jest o wiele lepiej, niż się spodziewałem za mocne i szybkie... Wygląda na solidną budowę. Hamulce bardzo dobre opony, ubezpieczenie... Przebyłem 100 kilometrów i przeprowadzam ocenę... Jest o wiele większy niż widać na zdjęciach. Trzeba było trochę posprzątać, ale wszystko jest w porządku. Dostarczono go dwa miesiące po jego zakupie. W doskonałym stanie, opakowanie i deskorolka bez wybojów i śladów... Jest wart co najmniej 1030 dolców, które mam. Czas pokaże resztę.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Ok, e-scoot to naprawdę potwór, obiecuję. Ważę 126kg, ale moc jest ogromna i jednocześnie przerażająca. (dobrze, że ma kilka niższych ustawień również, więc nie jest pełna moc cały czas) Nie obchodzi go ta waga. Zamówiłem z oponami drogowymi, bo będę używał z i do pracy. Nie powiem, że zajęło mi to dużo czasu, ale do Szwecji zajęło to 49 dni. (myśl w ten sposób nie liczy się weekendy 😜) Jestem zadowolony z mojego kupna, dla pieniędzy lepiej, żebyś nie znalazł. Jedyną rzeczą, której żałuję, to nie zakupienie miejsca, by mogło się połączyć.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Jakość materiałów jest wyższa niż oczekiwano. Bardzo solidna konstrukcja. Dostawa w ciągu 3 dni z magazynu w Polsce. Pudełko było nienaruszone, a na skuterze nie było rysy. Cechy i cechy, jak w opisie. Jedyną wadą jest całkowity brak wodoodporności kadłuba, powinieneś zrobić to sam, ale po tym można zostawić go na deszczu bez problemów. Również tylny амортизатор całkowicie bez smarowania, ale to nie problem. Za te pieniądze, to najlepszy wybór. Polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Ten skuter jest najbardziej zdolną maszyną jaką kiedykolwiek miałem. To lepsze niż motorower, jest lżejsze niż e-bike. I ma zanurzony moment obrotowy. Jeśli rozważasz zakup, powinieneś go zdeffo dostać. Mogę być cichym zabójcą i nie przeszkadzać nikomu w lesie, albo być ninja w środowisku miejskim. Ma około 40 km terenowy HARDCORE. Czyli 2,5 godziny wspinaczki i wirowania kół. Jeździłem na innych skuterach i zawieszenie jest lepsze, zdecydowanie najlepsze. Hamulce są szalenie dobre, a z nim masz ładowarkę 2x 2,5 Amp. Zamieniłem łodygę i pręty. Radziłbym zrobić to samo, jeśli rozważysz prawdziwą jazdę off-roadową. Nagrałem kilka filmów, obczaj to na YT. „zizusaid" (ang.).

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Drugiego dnia miałem niesamowity dzień jeżdżąc nim. Potem zapomniałem o wadze, kupiłem pasek na ramię i od tamtej pory pokochałem tę maszynę. Nie miał poduszek termicznych, musiałem wydać 15 euro, bo kontrolery były za gorące. Kierownica jest zawsze poluzowana sama. Jednak jestem zadowolony z zakupu. Laotie odpowiada na maile, co jest bardzo miłe. Przejechałem już 500 km w tydzień. Jeśli chcesz obejrzeć film, to na zdrowie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Wspaniały skuter, bardzo dobry stosunek jakości do ceny, bardzo brutalne przyspieszenie amatorskie. Przed pierwszym użyciem należy dostosować dźwignie hamulcowe, a także akcelerator, sprawdzić wszystkie śruby, uwaga, że akcelerator ma zablokowane pierwsze 2 godziny. Bardzo ładny skuter poważne, kask i rękawice motocyklowe bardzo doradca. Naciśnij dwukrotnie na elektryczny znak pilota i raz na otwartej kłódce, aby rozpocząć i zaczyna się od!!! Jechałem 70 kilometrów na godzinę, aby pomóc!!! To straszne, bądź ostrożna. Bardzo zadowolony z mojego zakupu. Dziękuję, Banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft633 704
    • Ft399 233
    • Ft316 851
    • Ft380 221
    • Ft522 806
    • Ft427 749
    • Ft221 794
    • Ft427 749
    • Ft228 132
    • Ft716 086
    • Ft633 704
    • Ft285 165
    • Ft443 592
    • Ft133 075
    • Ft126 738
    • Ft411 907
    • Ft427 749
    • Ft20 491