Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(532)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(532)
    • 5 Star(460)
    • 4 Star(42)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(16)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/10/2021

    Pierwsze wrażenie wywarła na nim solidna konstrukcja. Wykonany ze stali i grubych części alu, podobnie jak motocykl. Zamówiłam go z PL, przyjechała po tygodniu. Paczka była w dobrym stanie. (oprócz małego otworu w centrum - może przebić się do inspekcji..) Tak jak i produkt, bez widocznych uszkodzeń w transporcie. Lewy kierunkowskaz nie działał, a lewe światło miało brak śruby. Moduł baterii 38 Ah zajmował nieco więcej miejsca niż jednostki niektórych recenzentów. Zarządzanie kablami wydawało się trochę przerażające, absolutnie. Moja nie miała podkładki termicznej dla kontrolerów prędkości. Naprawiłem migacz sam, problem był w przełączniku w kierownicy, który został mechanicznie zablokowany od poruszania się w lewo całkowicie. Boczne diody LED są łatwe do wyłączenia poprzez odłączenie odpowiednich kabli. Czerwony pierścień i wewnętrzne czerwone światło z reflektorów Cree są trudniejsze do wyłączenia - i powinny być wyłączone, ponieważ w Europie czerwone lub niebieskie światła z przodu pojazdu są nielegalne. Tak daleko ze względu na pogodę, nie wziąłem jeszcze na przejażdżkę. Przetestowałem silniki z podwieszonymi kołami. Przy niektórych prędkościach rotacja powoduje drgania ramy - być może jakiś efekt rezonansowy. Maksymalna prędkość uderzona przez podwieszane koła wynosiła 99 km/h. Reakcja przepustnicy i ograniczenia prędkości wydają się być takie same, niezależnie od wybranego „przepustnicy".

    Komentarze (19)
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Skuter przyszedł idealnie bez jednego zadrapania z polskiego magazynu i wszystko było funkcjonalne, trochę śruby, ale to już jest zwyczaj chińskich skuterów, że trzeba podkreślić wszystko, gdy przychodzi. Jeśli kiedykolwiek myślałeś o zakupie tego skutera, to absolutnie nie wahaj się, to jest po prostu mega, nie można go opisać... Piękna, cicha, a kiedy potrzebujesz tak mocnej jak świnia, w tym samym czasie możesz tam jeździć nawet piękna w promieniu 25 kilometrów na godzinę wokół miasta, nie ma problemu, zwalając bomby, nie ma żalu na opony drogowe... Musisz zrobić kilka poprawek, ale już wszystko możesz znaleźć na YouTube... nic strasznego... Zajmie ci to dwie trzy godziny i możesz w pełni cieszyć się jazdą na tym skuterze... w nocy świeci niesamowicie dobrze... Ma alarm i zdalne sterowanie, jak w samochodzie...

    Komentarze (21)
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    To coś jest gigantyczne w porównaniu z moimi dwoma innymi skuterami i jest ciężkie. Wszystko jest nienaruszone, nie ma żadnych uszkodzeń, tylko upewnij się, że wszystkie śruby są tak jak ja w moim, ale wszystko jest już napięte, a ja jeszcze nie testowałem jazdy. Przednie światła i sterownik są tym, czego potrzebujesz, aby dostosować się do swoich preferencji. Ogólnie jest to solidny skuter!. Zamówiłem 25 lutego i przyszedł dziś 6 kwietnia przez FedEx.

    Komentarze (30)
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Skuter skończył się w 74 dni, lekko uszkodzony karton, ale w środku wszystko sprawne i w pełni sprawne. Kilka siniaków, nic wielkiego. Ale trzeba było dostosować hamulce i zakleić wszystko pod kocem do baterii.

    Komentarze (19)
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Super koloběžka, jede jako střela!!! Objednáno 25.3. dodáno do ČR přes UPS 17.5.. Balení nepoškozeno, pěkně zabaleno... 👍 Baterka vyrobená v únoru a přišlo nabito 75% 👍 Hodně nedostatků už vyřešeno a pruží dobře 80kg a nejde na doraz! Ale co je špatně, tak objednávka byla s terénními pneu a nevím proč , ale došly silniční!!!!!👎👎👎👎👎 budu řešit s prodejcem... JINAK SUPER STROJ, MOHU DOPORUČIT 😁

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Ok, e-scoot to naprawdę potwór, obiecuję. Ważę 126kg, ale moc jest ogromna i jednocześnie przerażająca. (dobrze, że ma kilka niższych ustawień również, więc nie jest pełna moc cały czas) Nie obchodzi go ta waga. Zamówiłem z oponami drogowymi, bo będę używał z i do pracy. Nie powiem, że zajęło mi to dużo czasu, ale do Szwecji zajęło to 49 dni. (myśl w ten sposób nie liczy się weekendy 😜) Jestem zadowolony z mojego kupna, dla pieniędzy lepiej, żebyś nie znalazł. Jedyną rzeczą, której żałuję, to nie zakupienie miejsca, by mogło się połączyć.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Jest o wiele lepiej, niż się spodziewałem za mocne i szybkie... Wygląda na solidną budowę. Hamulce bardzo dobre opony, ubezpieczenie... Przebyłem 100 kilometrów i przeprowadzam ocenę... Jest o wiele większy niż widać na zdjęciach. Trzeba było trochę posprzątać, ale wszystko jest w porządku. Dostarczono go dwa miesiące po jego zakupie. W doskonałym stanie, opakowanie i deskorolka bez wybojów i śladów... Jest wart co najmniej 1030 dolców, które mam. Czas pokaże resztę.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Materiał w idealnym stanie Bardzo dobrze 🤩

    Komentarze (13)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Poza drugim razem, mam odpowiedni produkt! Zamówiłem pierwszą Laotację 38,4Ah z CN (w PL nie były dostępne), ale wysłali mnie po 2 miesiącach. Po reklamacji zgodziłem się zrekompensować tysiącom CZK i sprzedałem nową Boyuedę. Zamówiłem LoatII 38,4Ah ponownie, ale już z PL. W końcu dostałem 38,4Ah 👍 od PL za 4 dni robocze!!! Podwójna tektura pochłania wszystkie uderzenia. Nic nie zostało uszkodzone. Tylko na sterach jest folia, której nie można usunąć. Otworzyłem komorę baterii i wyciągnąłem zaciski do silników. Były one luźne, co skutkowało rezystancją przejścia i możliwością uszczelnienia kabli. Rozłączyłem też obie taśmy LED, kolorowe migające jak w cyrku. 👹 Brzydki Konieczne jest wciągnięcie obu matek do jazdy. Musisz poluzować okulary tłumikami, nacisnąć dolną matkę, zdjąć okulary, a następnie dokręcić drugą. Ale wszystkie połączenia muszą być zaostrzone. Przyciąłem też wiązkę kabli paskiem do kieliszków, bo kiedy skręcałem pełną w prawo, wiązka szklanek była zgnieciona. Można ustawić tylko P04, P06, P08, co jest naprawdę wstyd. Podróż i czas, automatycznie resetuje się po każdym wyłączeniu Nie ma instrukcji jak otworzyć pilota. (DO) Bateria jest typu CR 2032. Musiałem go otworzyć ostrożnie i bez instrukcji, żeby niczego nie złamać. Wyrzuciłam „piękne" narzędzia do kosza, to 🤮 wrzosowisko dla przedszkolaków. 🤪 również poleciał do śmietnika zarówno do wtyczki USA. Fakt, ponieważ naprawdę nie pojadę z Europy, aby naładować Colossus Pakiet zawiera dwie ładowarki z prądem 2A. Zarówno praca, jak i po naładowaniu Ac do pełna, przechodzą do trybu konserwacji i zielona dioda LED zapala się. Jedna ładowarka 2A w nocy i powoli, będzie ładować wystarczająco do pełna. Unikaj ładowania bezpośrednio po jeździe! Niech ochłodzić aku, co najmniej 2 godziny. Aku są ciepłe i krótkie ich życie bardzo, po prostu NIE spiesz się i nie pchaj jak najwięcej prądu, jak to możliwe z dwoma ładowaczami. 🤦 Szkoda, że nie można kupić tłumika kierowniczego dla tak silnego koloru. 👎

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Na razie mało używany, ale dobrze zrobiony i z dwoma silnikami o przesadzonej mocy ściąga z szyi potwora

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$51.99
    • US$59.99
    • US$8.99
    • US$209.99
    • US$62.99
    • US$13.99
    • US$13.99
    • US$49.99
    • US$131.99