Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(532)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(532)
    • 5 Star(461)
    • 4 Star(41)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(16)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/09/2021

    Skuter przyszedł idealnie bez jednego zadrapania z polskiego magazynu i wszystko było funkcjonalne, trochę śruby, ale to już jest zwyczaj chińskich skuterów, że trzeba podkreślić wszystko, gdy przychodzi. Jeśli kiedykolwiek myślałeś o zakupie tego skutera, to absolutnie nie wahaj się, to jest po prostu mega, nie można go opisać... Piękna, cicha, a kiedy potrzebujesz tak mocnej jak świnia, w tym samym czasie możesz tam jeździć nawet piękna w promieniu 25 kilometrów na godzinę wokół miasta, nie ma problemu, zwalając bomby, nie ma żalu na opony drogowe... Musisz zrobić kilka poprawek, ale już wszystko możesz znaleźć na YouTube... nic strasznego... Zajmie ci to dwie trzy godziny i możesz w pełni cieszyć się jazdą na tym skuterze... w nocy świeci niesamowicie dobrze... Ma alarm i zdalne sterowanie, jak w samochodzie...

    Komentarze (21)
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    To coś jest gigantyczne w porównaniu z moimi dwoma innymi skuterami i jest ciężkie. Wszystko jest nienaruszone, nie ma żadnych uszkodzeń, tylko upewnij się, że wszystkie śruby są tak jak ja w moim, ale wszystko jest już napięte, a ja jeszcze nie testowałem jazdy. Przednie światła i sterownik są tym, czego potrzebujesz, aby dostosować się do swoich preferencji. Ogólnie jest to solidny skuter!. Zamówiłem 25 lutego i przyszedł dziś 6 kwietnia przez FedEx.

    Komentarze (30)
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Skuter skończył się w 74 dni, lekko uszkodzony karton, ale w środku wszystko sprawne i w pełni sprawne. Kilka siniaków, nic wielkiego. Ale trzeba było dostosować hamulce i zakleić wszystko pod kocem do baterii.

    Komentarze (19)
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Super koloběžka, jede jako střela!!! Objednáno 25.3. dodáno do ČR přes UPS 17.5.. Balení nepoškozeno, pěkně zabaleno... 👍 Baterka vyrobená v únoru a přišlo nabito 75% 👍 Hodně nedostatků už vyřešeno a pruží dobře 80kg a nejde na doraz! Ale co je špatně, tak objednávka byla s terénními pneu a nevím proč , ale došly silniční!!!!!👎👎👎👎👎 budu řešit s prodejcem... JINAK SUPER STROJ, MOHU DOPORUČIT 😁

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Ok, e-scoot to naprawdę potwór, obiecuję. Ważę 126kg, ale moc jest ogromna i jednocześnie przerażająca. (dobrze, że ma kilka niższych ustawień również, więc nie jest pełna moc cały czas) Nie obchodzi go ta waga. Zamówiłem z oponami drogowymi, bo będę używał z i do pracy. Nie powiem, że zajęło mi to dużo czasu, ale do Szwecji zajęło to 49 dni. (myśl w ten sposób nie liczy się weekendy 😜) Jestem zadowolony z mojego kupna, dla pieniędzy lepiej, żebyś nie znalazł. Jedyną rzeczą, której żałuję, to nie zakupienie miejsca, by mogło się połączyć.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Jest o wiele lepiej, niż się spodziewałem za mocne i szybkie... Wygląda na solidną budowę. Hamulce bardzo dobre opony, ubezpieczenie... Przebyłem 100 kilometrów i przeprowadzam ocenę... Jest o wiele większy niż widać na zdjęciach. Trzeba było trochę posprzątać, ale wszystko jest w porządku. Dostarczono go dwa miesiące po jego zakupie. W doskonałym stanie, opakowanie i deskorolka bez wybojów i śladów... Jest wart co najmniej 1030 dolców, które mam. Czas pokaże resztę.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Materiał w idealnym stanie Bardzo dobrze 🤩

    Komentarze (13)
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Na razie mało używany, ale dobrze zrobiony i z dwoma silnikami o przesadzonej mocy ściąga z szyi potwora

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Super... Cały i Zdrowy... 100% zamówienie 25.12 do 5.03... 45 dni :D. Bardzo Dziękuję Banggood... Juhu :D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    Zamówiłam z magazynu w Polsce, do Portugalii dostawa szybko, przez 4-5 dni roboczych. Nowość, 0 km . (niektórzy otrzymali skuter z małym przebiegiem) Tylko kilka zadrapania, ale nie krytyczne.Recenzja nie natychmiast napisać, zdecydował się przetestować skuter.Pozhka bardzo zadowolony, Wszystko zgodnie z opisem. Jeden duży minus - to silne koła wibracyjne (będzie musiał skalibrować), i to i to, i tak nie ma już tego, co prydryata, wszystko super. Przez 10 dni jazdy 300 km, nie ma problemów.Maksymalna prędkość rozwinęła się do 75 km / h w trybie turbo na drugim biegu (to tylko wtedy, gdy bateria jest w pełni naładowana) Ale może dość 50-60 km w trybie ekonomicznym z dwóch silników (I udał się wszystkie 10 dni z tylko dwoma silnikami i często używany tempomat) Wszystko zależy od terenu, wagi kierowcy i warunków pogodowych. Zdemontowany pokład, wszystko jest dobrze wyposażone, nie trzeba nic zmieniać, ale można przykleić termopady na sterownikach. Przed pierwszym odjazdem należy dokręcić wszystkie śruby i nakrętki! Podczas jazdy, zwłaszcza gdy masz 50% baterii, uważaj na napięcie! Może siedzieć mniej niż 51 woltów, a następnie skuter wyłączy się . (Kiedy musiałem pchać skuter, myślałem, wystarczy, pozostał około 35% ładunku, dobrze, że nie daleko od domu to się stało). Sterowanie Cruise, gładki start i moc mogą być dostosowane.Scooter jest po prostu best.W eko-mode, 1-3 bieg nie ma wpływu, ale tutaj w trybie turbo, 2 i 3 transfery tutaj jest zabawa.Ogólny zakup w tej chwili zadowolony.Mam nadzieję, że nadal będzie służyć długo i jechać wiele kilometrów.Ale czas powie ;) Dziękuję Banggood!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$799.99
    • US$303.99
    • US$689.99
    • US$799.99
    • US$639.99
    • US$1,219.99
    • US$1,489.99
    • US$759.99
    • US$799.99
    • US$1,659.99
    • US$779.99
    • US$339.99
    • US$399.99
    • US$1,559.99
    • US$599.99
    • US$1,199.99
    • US$579.99
    • US$71.99