Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(494)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(494)
    • 5 Star(406)
    • 4 Star(38)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(32)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/10/2021

    Pierwsze wrażenie wywarła na nim solidna konstrukcja. Wykonany ze stali i grubych części alu, podobnie jak motocykl. Zamówiłam go z PL, przyjechała po tygodniu. Paczka była w dobrym stanie. (oprócz małego otworu w centrum - może przebić się do inspekcji..) Tak jak i produkt, bez widocznych uszkodzeń w transporcie. Lewy kierunkowskaz nie działał, a lewe światło miało brak śruby. Moduł baterii 38 Ah zajmował nieco więcej miejsca niż jednostki niektórych recenzentów. Zarządzanie kablami wydawało się trochę przerażające, absolutnie. Moja nie miała podkładki termicznej dla kontrolerów prędkości. Naprawiłem migacz sam, problem był w przełączniku w kierownicy, który został mechanicznie zablokowany od poruszania się w lewo całkowicie. Boczne diody LED są łatwe do wyłączenia poprzez odłączenie odpowiednich kabli. Czerwony pierścień i wewnętrzne czerwone światło z reflektorów Cree są trudniejsze do wyłączenia - i powinny być wyłączone, ponieważ w Europie czerwone lub niebieskie światła z przodu pojazdu są nielegalne. Tak daleko ze względu na pogodę, nie wziąłem jeszcze na przejażdżkę. Przetestowałem silniki z podwieszonymi kołami. Przy niektórych prędkościach rotacja powoduje drgania ramy - być może jakiś efekt rezonansowy. Maksymalna prędkość uderzona przez podwieszane koła wynosiła 99 km/h. Reakcja przepustnicy i ograniczenia prędkości wydają się być takie same, niezależnie od wybranego „przepustnicy".

    Komentarze (18)
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Skuter przyszedł idealnie bez jednego zadrapania z polskiego magazynu i wszystko było funkcjonalne, trochę śruby, ale to już jest zwyczaj chińskich skuterów, że trzeba podkreślić wszystko, gdy przychodzi. Jeśli kiedykolwiek myślałeś o zakupie tego skutera, to absolutnie nie wahaj się, to jest po prostu mega, nie można go opisać... Piękna, cicha, a kiedy potrzebujesz tak mocnej jak świnia, w tym samym czasie możesz tam jeździć nawet piękna w promieniu 25 kilometrów na godzinę wokół miasta, nie ma problemu, zwalając bomby, nie ma żalu na opony drogowe... Musisz zrobić kilka poprawek, ale już wszystko możesz znaleźć na YouTube... nic strasznego... Zajmie ci to dwie trzy godziny i możesz w pełni cieszyć się jazdą na tym skuterze... w nocy świeci niesamowicie dobrze... Ma alarm i zdalne sterowanie, jak w samochodzie...

    Komentarze (20)
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    Zamówiłam z magazynu w Polsce, do Portugalii dostawa szybko, przez 4-5 dni roboczych. Nowość, 0 km . (niektórzy otrzymali skuter z małym przebiegiem) Tylko kilka zadrapania, ale nie krytyczne.Recenzja nie natychmiast napisać, zdecydował się przetestować skuter.Pozhka bardzo zadowolony, Wszystko zgodnie z opisem. Jeden duży minus - to silne koła wibracyjne (będzie musiał skalibrować), i to i to, i tak nie ma już tego, co prydryata, wszystko super. Przez 10 dni jazdy 300 km, nie ma problemów.Maksymalna prędkość rozwinęła się do 75 km / h w trybie turbo na drugim biegu (to tylko wtedy, gdy bateria jest w pełni naładowana) Ale może dość 50-60 km w trybie ekonomicznym z dwóch silników (I udał się wszystkie 10 dni z tylko dwoma silnikami i często używany tempomat) Wszystko zależy od terenu, wagi kierowcy i warunków pogodowych. Zdemontowany pokład, wszystko jest dobrze wyposażone, nie trzeba nic zmieniać, ale można przykleić termopady na sterownikach. Przed pierwszym odjazdem należy dokręcić wszystkie śruby i nakrętki! Podczas jazdy, zwłaszcza gdy masz 50% baterii, uważaj na napięcie! Może siedzieć mniej niż 51 woltów, a następnie skuter wyłączy się . (Kiedy musiałem pchać skuter, myślałem, wystarczy, pozostał około 35% ładunku, dobrze, że nie daleko od domu to się stało). Sterowanie Cruise, gładki start i moc mogą być dostosowane.Scooter jest po prostu best.W eko-mode, 1-3 bieg nie ma wpływu, ale tutaj w trybie turbo, 2 i 3 transfery tutaj jest zabawa.Ogólny zakup w tej chwili zadowolony.Mam nadzieję, że nadal będzie służyć długo i jechać wiele kilometrów.Ale czas powie ;) Dziękuję Banggood!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Pakiet otrzymany w idealnym stanie, najlepszy 😁 otrzymany w ciągu 7 dni z Polski, skuter nie ma żadnych uszkodzeń, żadnych zadrapań, po prostu jest to najlepszy pomysł, aby kupić ten skuter, to jest bardzo solidny samolot myśliwski, Ja ważę 90 kg, wspinam się z prędkością 80 km/h mogę jechać szybciej, ale 80 km/h to już straszne Lol 😂 ona ma tyle par, to niesamowite, To jest naprawdę dobry interes 👌 wielkie podziękowania dla Bangood. Nie zapomnij, że musisz dbać o skuter, a zwłaszcza o baterię, przeczytaj instrukcję!

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Bardzo dobry bardzo silny skuter bardzo zadowolony nie do pobicia stosunek jakości do ceny. Mniej dwie Ampere ładowarka trochę słaba obsługa akceleratora przepustnicy trochę trudno z taką mocą na końcu kierownicy każdy jego smak światła świecą gwiazdy, ale błysk naprawdę głośno dla tych, którzy lubią być zauważeni, którzy nie lubią być dyskretni Klucz nie neiman, ale elektroniczny brelok w stylu nowoczesnego samochodu radzę to naprawdę wspaniały mały klejnot i naprawdę solidny

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Poza drugim razem, mam odpowiedni produkt! Zamówiłem pierwszą Laotację 38,4Ah z CN (w PL nie były dostępne), ale wysłali mnie po 2 miesiącach. Po reklamacji zgodziłem się zrekompensować tysiącom CZK i sprzedałem nową Boyuedę. Zamówiłem LoatII 38,4Ah ponownie, ale już z PL. W końcu dostałem 38,4Ah 👍 od PL za 4 dni robocze!!! Podwójna tektura pochłania wszystkie uderzenia. Nic nie zostało uszkodzone. Tylko na sterach jest folia, której nie można usunąć. Otworzyłem komorę baterii i wyciągnąłem zaciski do silników. Były one luźne, co skutkowało rezystancją przejścia i możliwością uszczelnienia kabli. Rozłączyłem też obie taśmy LED, kolorowe migające jak w cyrku. 👹 Brzydki Konieczne jest wciągnięcie obu matek do jazdy. Musisz poluzować okulary tłumikami, nacisnąć dolną matkę, zdjąć okulary, a następnie dokręcić drugą. Ale wszystkie połączenia muszą być zaostrzone. Przyciąłem też wiązkę kabli paskiem do kieliszków, bo kiedy skręcałem pełną w prawo, wiązka szklanek była zgnieciona. Można ustawić tylko P04, P06, P08, co jest naprawdę wstyd. Podróż i czas, automatycznie resetuje się po każdym wyłączeniu Nie ma instrukcji jak otworzyć pilota. (DO) Bateria jest typu CR 2032. Musiałem go otworzyć ostrożnie i bez instrukcji, żeby niczego nie złamać. Wyrzuciłam „piękne" narzędzia do kosza, to 🤮 wrzosowisko dla przedszkolaków. 🤪 również poleciał do śmietnika zarówno do wtyczki USA. Fakt, ponieważ naprawdę nie pojadę z Europy, aby naładować Colossus Pakiet zawiera dwie ładowarki z prądem 2A. Zarówno praca, jak i po naładowaniu Ac do pełna, przechodzą do trybu konserwacji i zielona dioda LED zapala się. Jedna ładowarka 2A w nocy i powoli, będzie ładować wystarczająco do pełna. Unikaj ładowania bezpośrednio po jeździe! Niech ochłodzić aku, co najmniej 2 godziny. Aku są ciepłe i krótkie ich życie bardzo, po prostu NIE spiesz się i nie pchaj jak najwięcej prądu, jak to możliwe z dwoma ładowaczami. 🤦 Szkoda, że nie można kupić tłumika kierowniczego dla tak silnego koloru. 👎

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2022

    Doskonała i natychmiastowa misja, łyżwa przyszła w bardzo krótkim czasie, bardzo ostrożna, w przeciwieństwie do dziury w transporcie i małego znaku na szyi rolkarza..to jest świetne

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Wielka usługa bangood przyjechała w ciągu 5 dni roboczych z Polski! Jest naprawdę piękny i ogromny jest praktycznie potworem najlepszym w każdym. Trzeba być ostrożnym dla tych, którzy nigdy nie jechali czymś takim, ponieważ przyspieszenie jest naprawdę brutalne! Jedna rzecz, której nie bardzo lubię, to to, że różne programy w desce rozdzielczej nie wszystkie działają, takie jak ustawienie startu! Poza tym nie ma nic do powiedzenia bardzo stabilne i zawieszenie jest świetne. Hełm z nim jest koniecznością!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Dość imponujące w porównaniu do xiaomi m365 pro! To potwór mocy i trudny do kontrolowania, kiedy nie jesteś do niego przyzwyczajony! Nic nie złamanego na recepcji, skuter jest dobrze chroniony w kartonie. Mam nadzieję, że z czasem będzie wiarygodne. W recepcji nadal musisz rezerwować wszystkie śruby!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Jakość materiałów jest wyższa niż oczekiwano. Bardzo solidna konstrukcja. Dostawa w ciągu 3 dni z magazynu w Polsce. Pudełko było nienaruszone, a na skuterze nie było rysy. Cechy i cechy, jak w opisie. Jedyną wadą jest całkowity brak wodoodporności kadłuba, powinieneś zrobić to sam, ale po tym można zostawić go na deszczu bez problemów. Również tylny амортизатор całkowicie bez smarowania, ale to nie problem. Za te pieniądze, to najlepszy wybór. Polecam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,659.99
    • US$2,399.99
    • US$658.99
    • US$399.99
    • US$1,369.99
    • US$1,249.99
    • US$799.99
    • US$1,055.99
    • US$569.99
    • US$1,649.99
    • US$2,399.99
    • US$765.99
    • US$2,299.99
    • US$879.99
    • US$1,499.99
    • US$1,229.99
    • US$1,519.99
    • US$2,399.99