Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/11/2021

    Po przybyciu, biorąc pod uwagę stan pakietu myślałem, że pocięli go w 2, ale na szczęście tylko kilka zadrapań, światło trochę nieskrępowane, ale w sumie nienaruszone, próbowałem i muszę powiedzieć, że jest bardzo potężny, Kilka scricchiolio z tyłu, i zamknięcie skrzyżowania jest trochę zbyt chwiejne, w końcu muszę spróbować jeszcze raz i zobaczymy jak pójdzie.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    coś z akumulatorem jest nie tak długo się ładuje opony miały być bezdętkowe a są dętkowe i hulajnoga skrzypi zrobiły się luzy na kierownicy po pierwszych km. Resztę jest ok

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Banggood strona rozczarowała mnie, zamawiając skuter z chińskiego magazynu, 4 miesiące oczekiwania zakończyły się ze zwrotem i ten skuter z polskiego magazynu przybył w ciągu 1 tygodnia, dziękuję, spróbuję ponownie...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Piękna maszyna, otrzymana w podanym czasie, w ciągu 1 tygodnia. Dobrze zapakowane. Jednak nie ma faktury i nie ma świadectwa zgodności. Zażądać w Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Jakość materiałów jest jedną z pierwszych rzeczy, które zauważasz w tym modelu. Ale to nie wszystko, ten skuter elektryczny oferuje wiele różnych zastosowań. Może obsługiwać dość intensywne użytkowanie, przeznaczone do średnich lub długich podróży.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Skuter dotarł nawet na dzień przed datą dostawy. Skuter jest wspaniały i ma dobre osiągi. Zaleca się, aby przeczytać instrukcję dla początkujących, aby jeździć na tych potężnych enginsach.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Scooter zamówiony 9 lipca - dostarczony 20 października

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Zobaczę, jak hulajnoga dmucha

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Zamówienie w poniedziałek rano otrzymał w piątek szybką dostawę, ale nie bardzo ostrożny, ponieważ na rozpakowaniu trotti uchwyt hamulca był dobrze skręcony, na szczęście jest to żelazo i byłem w stanie wyprostować go od tego produktu dobrej produkcji dobrej mocy i prowadzenia Do wszystkich jeźdźców

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Za swoją cenę to dobra oferta. Bestia pod względem siły i siły. Jakość budowy jest gorsza niż Xiaomi/Ninebot. Jest również zbyt duży i ciężki, ale ogólnie nie jest tak zły dla oferowanych parametrów. Zawieszenie jest dość gładkie, tył trochę skrzypi.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft397 149
    • Ft1 074 262
    • Ft761 749
    • Ft227 871
    • Ft735 706
    • Ft257 169
    • Ft520 853
    • Ft911 495
    • Ft136 721
    • Ft194 992
    • Ft130 211
    • Ft748 727
    • Ft390 639
    • Ft537 129
    • Ft322 276
    • Ft455 746
    • Ft455 746
    • Ft927 771