Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(65)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(65)
    • 5 Star(47)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/03/2022

    Bardzo zadowolony z właściwości jazdy, dobra amortyzacja i przestronna płyta podłogowa, przyjemny kąt z tyłu. Odporność na wodę wydaje mi się wystarczająca, aby poradzić sobie z lekkim deszczem. Po 1000 km nadal jeździ jak nowy. Opony mogą być po stronie twardej, ale to pokazuje się tylko podczas ciężkiego hamowania, nie ma problemu z zakrętami. Kierownica może być ustawiona na różnych wysokościach, mam 178 cm i mieć ją w środkowej pozycji. Sterowanie prędkością nie jest tak łatwe, przepustnica działa dobrze, ale utrzymanie pewnej prędkości gdzieś pomiędzy jest trudne. Ważę 75 kg, z 5 kg bagażu mogę pokonać co najmniej 45 km z urozmaiconą prędkością (25 km/h - 40 km/h). Nigdy nie byłem bez zarzutu. Prędkość maksymalna wynosi 55 km/h, a prędkość spada do 16 km/h, a nie do 25 km/h, jak w reklamie. Mogę go polecić, ale gdybym miał kupić nowy, wolałbym przejść do wariantu Ti30 ze względu na jeszcze większą baterię.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Super podwójne opakowanie kartonowe bardzo dobrze chronione.Niewielkie zaciski na skuterze, ale nie wiele, ale gdy go włączyć nic się nie dzieje, naciśnij nic z dwóch ładowarek nic nie wiem, co robić. Dwa piloty w powietrzu działają na skuterze, aby zablokować sygnał, gdy się go rusza, brzmi to alarmowo. Odblokuj 2 dzwonki, ale bez kół zapłonowych obracanych ręcznie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Po przybyciu, biorąc pod uwagę stan pakietu myślałem, że pocięli go w 2, ale na szczęście tylko kilka zadrapań, światło trochę nieskrępowane, ale w sumie nienaruszone, próbowałem i muszę powiedzieć, że jest bardzo potężny, Kilka scricchiolio z tyłu, i zamknięcie skrzyżowania jest trochę zbyt chwiejne, w końcu muszę spróbować jeszcze raz i zobaczymy jak pójdzie.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Piękna maszyna, otrzymana w podanym czasie, w ciągu 1 tygodnia. Dobrze zapakowane. Jednak nie ma faktury i nie ma świadectwa zgodności. Zażądać w Banggood!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    coś z akumulatorem jest nie tak długo się ładuje opony miały być bezdętkowe a są dętkowe i hulajnoga skrzypi zrobiły się luzy na kierownicy po pierwszych km. Resztę jest ok

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Banggood strona rozczarowała mnie, zamawiając skuter z chińskiego magazynu, 4 miesiące oczekiwania zakończyły się ze zwrotem i ten skuter z polskiego magazynu przybył w ciągu 1 tygodnia, dziękuję, spróbuję ponownie...

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2022

    Skuter wygląda dobrze, jednak mam dwie notatki: 1. złamana część, przycisk światła (trzy zdjęcia, przycisk światła, przycisk światła); 2. część z porysowanym szkłem (foto „szkło")

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Piękna maszyna nie może się doczekać, aby ją przetestować! Otrzymany w dobrym stanie, oprócz przedniego błotnika, który został uszkodzony! Szybki i szanowany czas dostawy. I tak polecam. Skontaktuję się ze sprzedawcą, by dowiedzieć się, co mogą zrobić dla mojego błotnika i wrócę, by powiedzieć ci, co to jest

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    carton déchiré à l’arrivé mais mise à part sa la trotinette et dans un état irréprochable, et c’est un monstre de puissance. j’en suis ravi !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2022

    Alors quoi dire..... Franchement.... WAOUUUUU 😁😁😁👍👍👍... ABSOLUMENT RAVI. j'avais un peu peur d être déçu de la puissance par rapport à la Ti30 plus prometteuse sur le papier mais sincèrement pas déçue. D ailleur j imagine même pas la nervosité d une Ti30 vue déjà la pêche de la T30... Pour les personne qui passe d une trotinette plus "classique" à ça ou même ceux qui on jamais eu de trot avant c est la limite à pas franchir et encore... ( maintenant je comprend l utilité d'un casque et de gants sans hésitations, ne prenez pas de risques qui peuvent vous coûter très cher 😉🙏🏻)... Bon ride a tous et au plaisir de vous croiser sur la route ( et sûrement même de vous doubler maintenant 😁😁😉😂) Le seul côté négatif est l état du carton à l arriver qui je l'avoue fais peur et hésiter à accepter... Mais après tout le plus important n est pas l emballage mais le contenu 😉👍....

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$658.99
    • US$3,299.99
    • US$1,499.99
    • US$2,179.99
    • US$1,055.99
    • US$799.99
    • US$399.99
    • US$1,649.99
    • US$1,369.99
    • US$2,299.99
    • US$1,229.99
    • US$1,339.99
    • US$699.99
    • US$599.99
    • US$1,499.99
    • US$1,479.99
    • US$1,519.99
    • US$589.99