Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/04/2022

    Skuter jest świetny. Przejechałem już 250 km i jak na razie bez problemów. Ważę plecaki 87 kg, a skuter działa zgodnie z GPS max 60 km / h. Według prędkościomierza na skuterze 70 km / h. Pod górkę jest niesamowicie silna. Ale uważajcie na samorozładowanie. Tryb gotowości dość szybko rozładowuje akumulator nawet po wyłączeniu skutera. Około 1V w ciągu dwóch dni. To rozładuje akumulator do minimum dozwolonego przez BMS. Jeżdżę około 50km/h po mieście. Po około 30 km napięcie wynosi 57V (przy pełnym przepustnicy 53V). Jestem pewien, że możesz jechać więcej kilometrów, ale nie chcę ryzykować nagłego odłączenia akumulatora. Zdecydowanie zalecam pełne naładowanie akumulatora na początku i jechać na krótkich dystansach, a nie od razu bombardować. To jest jedyny sposób, aby uruchomić dobrze akumulator. Jakość wykonania jest znakomita. Polecam wszystkim, którzy mają mniejszy budżet skutera niż ja.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2022

    Bardzo dobry produkt. Biegnie gładko i stabilnie. Dobra bateria i dobra kontrola podczas jazdy skuterem. Defenalty polecam ten produkt do odsprzedaży lub użytku własnego! Bardzo dobrze wykonane i dostarczone w dobrym stanie. Biegnie 50 km i dobrze mówi właściciel.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2022

    Muito satisfeito com o processo da encomenda. Chegou um dia antes do previsto e vinha tudo conforme. Bela máquina, muito mais bonita ao vivo, super robusta e tudo a funcionar na perfeição. Agora só falta testar 🤟 poderei em breve dar feedback acerca da sua performance geral.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2022

    doskonała maszyna, niektóre modyfikacje są przydatne do mojego użytku (uchwyty, oświetlenie przednie...) dobry stosunek jakość / cena Szkoda, że odcięcie jest ustawione na 51v bez możliwości zmiany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    livraison rapide, un peu plus d'une semaine. le suivi du colis de l'expédition a la livraison est clair et bien détaillé. La trottinette est bien emballée et très imposante, ca respire la qualité. Seul bémol, les poignées, c pas possible, je les ai déjà changé. A la livraison la trottinette n'est pas chargée, et pour l'allumer il faut cliquer sur le cadenas ouvert de la télécommande et 2 fois sur le bouton flash, sinon rien ne se passe (petite frayeur de courte durée). Le recharge est très longue avec le chargeur d'origine 2A (14h indiqué, on doit pas en être loin) d'ailleurs si quelqu'un sait quelle est la puissance de charge maxi qu'elle supporte, ca m'aiderait car rien n'est indiqué dans la notice. A conduire c'est un vrai bonheur, les suspensions sont un peu trépidantes sur les revêtements dégradés mais rien de rédhibitoire. Puissance largement suffisante en single pour le rythme de croisière, le mode dual surprend par son couple très progressif qui fait des miracles en côte. On peu s'aventurer loin sans craindre la panne sèche. Je suis ravi de mon achat et de l'expérience avec Banggood. Maintenant a voir dans le temps pour la fiabilité.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2022

    Zamówiona 24 maja, dotarła 2 czerwca rano, karton miał dwa otwory (prawdopodobnie kontrola celna), w skuterze był dobrze zapakowany i dobrze chroniony polistyrenem, tylko tylna błotnik została złamana. Przejechałem prawie 200 km od przyjęcia, ona jeździ dobrze, skuter jest bardzo nerwowy, a niebieski jest po prostu piękny! Sprawdź wszystkie zaciski przed użyciem. Wreszcie, skontaktowałem się z obsługą klienta, aby poznać lokalizację mojego pakietu podczas transportu, obsługa klienta Banggood jest w stanie skutecznie odpowiedzieć na moje prośby. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2022

    Po prostu doskonały i niesamowity 👍👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2022

    Dzień dobry poniżej: 1,85 m kierownica zbyt niska, 110 kg amortyzator zbyt miękki dociera przedni tylny bute, zasięg akumulatora w km w mieście i z nachyleniem 20 km, cięcie 55 woltów. wnętrze pokładu zbyt wąskie pozostałej zmiany kontrolera przez des yunli niemożliwe. Plusy: cena, podwójny hamulec tarczowy, (tłumacz, kierownica, zdalne sterowanie kołnierzem) zmienny na niedrogi kłus.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2022

    Dobrze przyjęty dobry produkt zadowolony tylko brakuje jednej części podkładki na końcu przewodnika nic poważnego porozumienia po sprzedaży usługi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2022

    Zamówienie pojawiło się pomyślnie pomimo przebitej opony a jego tt idzie dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,969.99
    • US$3,199.99
    • US$599.99
    • US$1,199.99
    • US$689.99
    • US$1,489.99
    • US$799.99
    • US$585.99
    • US$299.99
    • US$1,999.99
    • US$765.99
    • US$429.99
    • US$2,849.99
    • US$249.99
    • US$599.99
    • US$379.99
    • US$579.99
    • US$1,319.99