Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/09/2022

    Jestem bardzo zadowolony z mojego zamówienia. Przyszedł wcześniej, niż oczekiwałem, i nie mam nic złego do powiedzenia. Doskonale, dziękuję, bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2022

    Skuter przybył w ciągu tygodnia, pudełko było średniej wielkości, ale zawartość była nienaruszona, instalacja dość prosty produkt ma niewielkie wady w przetwarzaniu (niewielkie otarcia w farbie, Jestem bardzo zadowolony z banggood na skuterze, zrobię różne testy i może napiszę pełną recenzję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2022

    Mam ją przyjść szybko i iść wielki musi uruchomić hamulce i tak dalej jest super polecam!!!Pardubice

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2022

    Przyjechała dwa dni temu z magazynu CZ. W porządku, nie ma uszkodzeń w ruchu, idzie świetnie. Mogę polecić. Sprawdzam wszystkie śruby potrzebne do włożenia

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2022

    Świetny produkt, długo czekałem, ale warto.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2022

    Witam, zamówiłem wszystkie dziwactwa, skuter i był w domu w 3 dni.Jeździ więcej niż dobrze, tylko ja ważę 105 kg i jest to dużo na przedni szok. Wezmę inny czas w przeciwnym razie przyszedł bez problemu itp, wszystko do tej pory dobrze.Jestem bardzo szczęśliwy, Dziękuję bardzo BANGGOOD

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Scooter jest taki zabawny. Jedyny problem, i to jest drobnostka, kiedy otworzyłem pudełko, w jego dnie była mała śruba. Okazało się, że to było do światła baru na boku jednostki. Jest rozebrana. Przykleiłem go lokaktite Bangood powinien pobierać 20 dolców więcej i włączyć drugą ładowarkę. Musiałem kupić jeden oddzielnie.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Bardzo zadowolony z zakupu, przybył 1 miesiąc przed terminem i w idealnym stanie!! Jest bardzo dobry produkt, jest solidny i z mocą, która jest straszna.. 😃

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    =SYM = 🛴🛴

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2022

    Nie mogę się doczekać, aby go przetestować, ale na pierwszy rzut oka jest to jakość opakowania dostawy niklu dziękuję Ci banggood zespołu 👍👍🙏🙏💖

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.99
    • US$12.99
    • US$14.99
    • US$8.99
    • US$12.99
    • US$15.99
    • US$13.99
    • US$36.99
    • US$59.99
    • US$21.93