Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/05/2022

    Przyjechała dwa dni temu z magazynu CZ. W porządku, nie ma uszkodzeń w ruchu, idzie świetnie. Mogę polecić. Sprawdzam wszystkie śruby potrzebne do włożenia

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2022

    Świetny produkt, długo czekałem, ale warto.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2022

    Skuter przyjechał za 8 dni.... Różne znaki i lufę... Ze względu na transport (myślę) nieco głośny silnik tylny i hamulce, które mają dużo wspólnego z hamowaniem...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Dziękuję on działa super nic złamane w laotie l8s pro... Cóż czekać 50 dni może jeśli zamówienie ponownie więc 35 dni byłoby idealne w przeciwnym razie świetny produkt ma jakość... Laotie l8s pro jest bardzo szybki, więc 65km... C. 70 km, w odległości ok. W każdym przypadku daję 4bis5 gwiazdek... Pozdrawiam i pozdrawiam... Jeszcze raz dziękuję...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2022

    Używam go codziennie do pracy, robiąc około 10 km w obie strony. Bardzo potężny, z dwoma silnikami ma szalone przyspieszenie. Hamowanie za pomocą potężnych hamulców hydraulicznych, ale aby dobrze skalibrować ilość pomocy silnika, ponieważ dołożenie go do maksimum jest naprawdę przesadzone. Stabilny podczas jazdy samochodem. Polecam ją każdemu, kto chce rakietę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2022

    Skuter za twoje pieniądze jest oczywiście dobry. Dla tych, którzy nie myślą o zdrowiu i pragnie tylko jazdy i prędkości jest najwięcej. Minus gwiazda do montażu i obróbki niektórych części. A potem strzelaj, bierz to. I nie zapomnij o ochronie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2022

    Witam, zamówiłem wszystkie dziwactwa, skuter i był w domu w 3 dni.Jeździ więcej niż dobrze, tylko ja ważę 105 kg i jest to dużo na przedni szok. Wezmę inny czas w przeciwnym razie przyszedł bez problemu itp, wszystko do tej pory dobrze.Jestem bardzo szczęśliwy, Dziękuję bardzo BANGGOOD

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2022

    Potężna i nerwowa. /Czasami trochę za dużo. Jest to szczyt i może łatwo wspiąć się na najtrudniejsze wzgórza i wspinać. Silnik trochę hałaśliwy, ale taka jest cena mocy. Żeby sprawdzić, czy wytrzyma szok na czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2022

    Trochę trudne w prowadzeniu, moim zdaniem, lepiej jest janobike T10 kosztuje 300 € mniej. Zobaczmy, jak to będzie z czasem, dlaczego to powinno mieć najlepszy 🤷🏻 ♂️ baterii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2022

    den kom 3 dagar tidigare, allt fungerar som det ska så jag är nöjd 👌har testat den å den går i 60kmh😎

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,449.99
    • US$1,459.99
    • US$8.99
    • US$69.99
    • US$129.99
    • US$1,059.99
    • US$14.99
    • US$55.99
    • US$29.99
    • US$1,649.99