Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/04/2021

    Jak na razie dobrze. Dostawa trwała 42 dni na Węgry, skrzynka miała drobne uszkodzenia, nic poważnego. Hulajnoga była dobrze zapakowana, nie zadrapanie. Paczka zawierała multinarzędzie do montażu, ale nadal potrzebujesz małego klucza do przepustnicy. Hulajnoga idzie ładnie, wyboje nie są problemem, pokład jest wystarczająco duży nawet dla dwóch osób (i nadal prędkość do 40km/h). Od teraz będę się cieszył dojazdem do pracy

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Piękne, pudełkowe i sprawdzone wewnętrzne polistyren, ale produkt wygląda nienaruszony. Jest masywny z poczucia ogromnej stabilności, chociaż strzał z dwoma aktywnymi silnikami w trybie maksymalnym jest imponujący, to będzie to, że byłem z 250w.. Veloya maks. 100 kg powyżej, I, jedzie do 75 km. Pochłaniacze wstrząsów trochę za twarde, nawet z moją wagą osiągają połowę. Intensywne i głębokie spektakularne światła, strzałki zmysłu dźwięku, mała skaza, naprawdę ciężka, ale daje jej przesadną stabilność nawet przy maksymalnej prędkości. W tej chwili wykonane 33km i bateria jest mniej niż połowa. Ładowarka z wentylatorem chłodzącym, poważny klejnot.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Laotie l6pro jest mocniejszy niż l6, ma podwójny silnik, ale jest cięższy, waży 28 kg i jest bardziej stabilny na drodze i może przenosić dwie osoby dorosłe. Nie jest wliczony w cenę. Nie uwzględniono również zestawu kluczy do wkręcania. W pakiecie znajduje się tylko ładowarka i skuter z dwoma arkuszami w języku angielskim jako instrukcja. Pakiet nie jest dobrze zapakowany, a niektóre wyboje podczas transportu go zabierają. Kupiłem go w lipcu, ale dostałem go w listopadzie z powodu pomyłki.Rękojeść jest składana, to trochę tańczy w przewodniku, ale lepiej, ponieważ łagodzi wstrząsy. Ma gałki, moim zdaniem, co najmniej o cal mniejsze dla Europejczyków, nawet jeśli są dobrej jakości. Musiały być co najmniej 1 cm większe po obu stronach. Po lewej stronie znajdują się klucze, aby włączyć skuter i przycisk włączania i wyłączania, aby włączyć dwa przednie reflektory, które sprawiają, że duże światło i czerwone tylne widoczne. W przeciwieństwie do l6, które po prostu włącza i miga. Natomiast w Laotie l6pro są prawdziwe światła kierunkowskazów, widoczne zwłaszcza w nocy, rzadziej w ciągu dnia. Po lewej stronie zawsze znajduje się wyświetlacz, który wskazuje wolt baterii. Zamiast tego po prawej stronie jest akcelerator uchwytu. Uchwyty z hamulcami tarczowymi są po obu stronach. Rękojeść podnosi się, jest również dobra dla bardzo wysokich ludzi. Jedyną wadą jest to, że części elektroniczne są za bardzo przymocowane, a jeśli chcesz je zdystansować, nie możesz, ponieważ utrudniają zamknięcie kierownicy. Kierownica jest składana. Platforma ma około 19 cm szerokości, a długość jest dobra i wygodna. Struktura jest dobra i mocna. Niestety, nie będąc w zestawie kluczy, trudno było znaleźć różne klucze różnych rozmiarów. Tylne pokrętło za stopem jest świetne, aby pomóc umieścić go w samochodzie i go włączyć lub zamknąć, gdy zamyka. Ale mogę zapewnić, że jest bardzo ciężki, ponieważ jego autonomia jest długa w porównaniu do baterii, które posiada. Jeśli szukasz produktu, który musi być bezpieczny na drodze, już z 10 kołami, amortyzatory z przodu i z tyłu, dobre światła, strzałki i dobra stabilność, z ogłuszającym rogiem nawet dla najbardziej rozproszonych pojazdów, polecam go. Zapłaciłem 658,00 € podatek bez siodła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Jeden z reflektorów zbity z góry. Brakuje jednego urządzenia do montażu świateł skrętnych. Nie pojechałem jeszcze na jazdę próbną, ale mam nadzieję, że działa zgodnie z wymaganiami. W tej chwili jest naładowana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Mam go dzisiaj... wszystko co dobre jak na razie... zrobiłem pierwszą jazdę próbną... dużo mocy... nawet dla moich 117kg... mogę w pełni polecić tego Scootera... idealnego dojeżdżającego 👍🏻

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Hulajnoga jest uszkodzona, więc zobaczę, jak sobie z tym poradzą

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Bardzo dobry skuter, naprawdę mocny. Używa go do wspinania się po stromych górskich drogach. Akumulator pozwala wznieść się +600 metrów w 15 minut z maksymalną prędkością przy 75 kg pasażera. Następnie zatrzymuje się prawdopodobnie do dużej odpływu, może z mniejszą prędkością jest w stanie wspiąć się więcej. Regeneracyjny hamulec bardzo pomaga na długie zjazdy, pomaga zaoszczędzić hamulce. Jedynym ograniczeniem jest to, że ten typ hamulca ma tylko włącz/wyłącz, bez możliwości kontrolowania intensywności w czasie rzeczywistym. Minus: Czasami śruby poluzują się, muszą dokręcić za każdym razem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Mam coś takiego.... Mam nadzieję, że to zadziała..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Awesome!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.99
    • US$1,049.99
    • US$129.99
    • US$59.99
    • US$14.99
    • US$12.99
    • US$35.99
    • US$29.99
    • US$55.99
    • US$1,070.78