Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/04/2021

    Jak na razie dobrze. Dostawa trwała 42 dni na Węgry, skrzynka miała drobne uszkodzenia, nic poważnego. Hulajnoga była dobrze zapakowana, nie zadrapanie. Paczka zawierała multinarzędzie do montażu, ale nadal potrzebujesz małego klucza do przepustnicy. Hulajnoga idzie ładnie, wyboje nie są problemem, pokład jest wystarczająco duży nawet dla dwóch osób (i nadal prędkość do 40km/h). Od teraz będę się cieszył dojazdem do pracy

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Piękne, pudełkowe i sprawdzone wewnętrzne polistyren, ale produkt wygląda nienaruszony. Jest masywny z poczucia ogromnej stabilności, chociaż strzał z dwoma aktywnymi silnikami w trybie maksymalnym jest imponujący, to będzie to, że byłem z 250w.. Veloya maks. 100 kg powyżej, I, jedzie do 75 km. Pochłaniacze wstrząsów trochę za twarde, nawet z moją wagą osiągają połowę. Intensywne i głębokie spektakularne światła, strzałki zmysłu dźwięku, mała skaza, naprawdę ciężka, ale daje jej przesadną stabilność nawet przy maksymalnej prędkości. W tej chwili wykonane 33km i bateria jest mniej niż połowa. Ładowarka z wentylatorem chłodzącym, poważny klejnot.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Mam go dzisiaj... wszystko co dobre jak na razie... zrobiłem pierwszą jazdę próbną... dużo mocy... nawet dla moich 117kg... mogę w pełni polecić tego Scootera... idealnego dojeżdżającego 👍🏻

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Hulajnoga jest uszkodzona, więc zobaczę, jak sobie z tym poradzą

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Mam coś takiego.... Mam nadzieję, że to zadziała..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Odzyskany w około 45 dni w Roma, jest idealnym środkiem w skuterach elektrycznych pasujących do każdej potrzeby, bardzo dobry, silny i bezpieczny, bezpieczny sposób poruszania się... Zawsze noś kask i świeci, przynajmniej ;-) Ja też położyłem dwa małe lusterka dla większej ostrożności ;-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Skuter wytrzymały i mocny nie nadaje się dla nowicjuszy doskonałą wydajność, można zrobić nawet 70 km / h z podwójnym silnikiem 3 fantastyczny tryb!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Bardziej szczytowy moment obrotowy niż l8s.Bateria odpływa szybciej.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    To dobrze, ale nie koło bezdętki, a gdy przychodzi trochę uszkodzony i moje wnętrze jest uszkodzone, ale reszta jest dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft458 313
    • Ft4 738
    • Ft3 158
    • Ft22 122
    • Ft3 158
    • Ft18 010
    • Ft15 801
    • Ft10 949
    • Ft3 158
    • Ft132 750