Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(55)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(55)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/04/2021

    Hulajnoga przyjechała córka chodziła syn chodził i ojciec wszyscy byliśmy zdumieni mocą przyspieszenia hamowanie z silnikiem bardzo bezpiecznym, zawieszenie jest czymś niezwykłym, Spacer około 20 km, aby wspiąć się do 20 kmh w prawo daje 43 km bardzo stabilne budzi zaufanie i chcemy chodzić i chodzić gratulacje do budowy Banggood dostawy przez UPS 5 gwiazdek chcemy kupić kolejny, ponieważ jest to doskonały środek transportu 👏👏👏👏👏

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Jak na razie dobrze.. Przybyło dużo wcześniej niż się spodziewaliśmy. Kilka zadrapań, ale nic wielkiego, a pudełko jest nieźle poobijane, a styropian jest w rozsypce, na szczęście wciąż nietknięte. Hulajnoga jest super jeżdżę go w mieście z 2 barami, a kiedy wróciłem do domu po godzinie lub dwóch i to nadal 2 bary.. Gorąco polecam 👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Arrivato dopo 2 mesi esteticamente molto bello robusto per fortuna viste condizioni cartone polistiroli display e parafanghi graffiati 1vite mancante poco spazio per recensire ma le foto parlano da se

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Halo, skuter przyjechał!!!!!!... Nie ma śrub zarówno x kierownica i x rurka kierownicy... Reszta funkcji jest dobra... Dołączę kilka zdjęć!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Przybyli po 2 miesiącach od zamówienia, więc byli wierni opisowi czasu, 35/55 dni roboczych.Oprócz małego wgniecenia na platformie, produkt jest w doskonałym stanie. Czuję się więc usatysfakcjonowany i mogę powiedzieć, że jest to bardzo poważna firma. Od dziś kupują dobrego klienta. Dziękuję Banggood, 😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    El paco przybył z otworem, a czerwone światło nie ma na hamulcu Cuando i na ekranie, że czerwony symbol hamulca Cuando

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Articolo arrivato ben oltre la tempistica dichiarata! prodotto di alta qualità, imballo danneggiato ma il monopattino per fortuna integro!! comunque davvero un ottimo prodotto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Wreszcie przybył po 3 miesiącach oczekiwania, wymaga dużo cierpliwości, ale to przybywa, skuter bardzo zniewalający i piękny, słabe opakowanie, ale na szczęście przybył nietknięty i bez wad.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Idealnie.Poczekałem chwilę, ale było warto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Przybył dzisiaj, w idealnym stanie.Oczywiście konieczne będzie wprowadzenie pewnych usprawnień w zakresie wodoszczelności H20 i obudowa partii elektrycznych i regulacji części mechanicznych. Jakkolwiek piękne, nie ma to nic wspólnego z produktami znanych marek, które wyglądają jak zabawki, inna planeta wydajności i uczucia na drodze. Zobaczymy wiarygodność...

    Komentarze (13)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.99
    • US$1,449.99
    • US$14.99
    • US$29.99
    • US$9.99
    • US$12.99
    • US$129.99
    • US$35.09
    • US$1,369.99
    • US$569.99