Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/04/2021

    Arrived quickly from EU. The packaging could be improved. The accessories and charger was lose in the box and going all over the place. luckily the scooter survived. It's a great value scooter if you are willing to do some adjustments and tweaks yourself. the app functionality is great and offers the possibility do firmware updates. When doing the firmware updates be extremly careful as if anything goes wrong you may destroy your scooter. The app crashed during the update and made the scooter inoperable. Fortunately I was abel to do the update again after many tries. Have not driven it for long but it has good amount of power. There is some wiggel in the steering rod but not to bad. Great scooter for the money lets hope it can last a few years. The charger is extremly light and I wounder how long it will last.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    якість покраски не сильно якісна.свілтодіодна лента відвалювалась по середині треба проклеїти.дисплей приїхав ,що скло було відійшло від корпуса руля треба також герметиком промазати.кришка деки пластикова як видно на фото вона має тріщину її напевно підклеїли.одним словом скутер треба доробляти.про якийсь клас захисту від води тут навіть не йде мова коли кришка дисплей приїхала відвалена і там ніякої прокладки чи герметика немає.так що вам вирішувати!доповню відгук коли відкручу пластикову кришку деки!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Za cenę tego skutera jest niesamowity. Hulajnoga dotarła bez uszkodzeń, ale materiały są trochę słabe. Ładowarka i materiał montażowy były luźne w pudełku na skuter. Kiedy robiłem aktualizacje firmware z aplikacji poszło źle i skuter przestał działać. Po twardym zresetowaniu aplikacji i próbowałem ponownie zrobić aktualizację, a teraz się udało i skuter działa teraz normalnie ponownie. Po aktualizacji oprogramowania aplikacja komunikuje się lepiej ze skuterem. Jeśli potrzebujesz skutera, aby mieć trochę zabawy z może polecić ten. Zmieniłem gumowe uchwyty na lepszą jakość roweru. Mechanizm składania działa ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Towary przyjechały niezarejestrowane, przyjechały w 3 dni z Ciech. Nie znalazłem żadnych uszkodzeń, żadnych zadrapań. Wszystko działa, zarówno wyświetlacz, jak i silnik, wszystkie ustawienia działają. Nawet ja przeglądam aplikację. Ugryzę to na zewnątrz i zobaczę jak pójdzie. Na razie jest OK.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Scooter wygląda naprawdę super. Koła i silnik są naprawdę solidne. Moc silnika jest wystarczająca, by wjechać na małe wzgórze. Światło lampy jest silne. Myślę, że kilka rzeczy można poprawić. Ogólnie skuter jest dobry w tej cenie. Dobra na weekendową przejażdżkę. Polecam ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Excellent, elle est grande en vrai Snapchat: « wiass »

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Nie dostałem żadnej śruby kierownicy, to jest trafienie przez złe opakowanie. Nie przybył w wyznaczonym czasie. Musiałem go zgłosić w DHL Niemcy, przetworzyli go i po trzech dniach byłem w domu. Tylne poduszki są słabe i 90 kg opuszcza się na pełne. Słabe światło przednie. Hamulce nie są hydrauliczne, hamują źle, będę musiał wymienić je na hydraulikę. Róg się śmieje, brzmi bardzo słabo. /Prędkość 40km. Autonomia do sprawdzenia. Bez problemów zaktualizowałem firmware.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Super trottinette, très bon produit, vitesse de circulation jusqu'à 40 km , agréable dans la conduite, bonne adhérence sur la route. Mais il faut beaucoup de patience pour la livraison pour Paris en France, j'ai attendu presque 70 jours . Seul bémol, le chargeur d'alimentation de cette trottinette fait des grands bruits vraiment insupportables pendant le recharge de la trottinette. Je recommande cette trottinette à tous.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    It has arrived finally after 8 working days. Not so fast, but not tragical. The real tyre is impossible to get pumped with a conventional bicycle hand pump. The valve is too short, and the seller did not provide an accessory extension pipe, which other sellers generally do. The real spring is weak. It is fully depressed when I stand on the scooter with my 100 kg. I have tried to adjust it to no avail so far. A second, stronger spring in the box would have been nice to have, but it is not provided. A grips are simple rubber. Everyone should change those after a while. The display cover is like, sensitive I would say. Yes, it is heavy compared to slover and little smaller scooters, but that is the price for 2 disc brakes and more fun on the way. By the way, it looks nice. The black and red version was my choice. The Aerlang Application works with this scooter. The side Led lights goes red when breaking. I have not ridden it so far, so feedback will be edited....

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Ten skuter jest miły, w większości robi to, co mówi, że będzie i przychodzi tak, jak powinien. Dałbym temu 8.5 na 10. Negatywne części tego elementu to to, że dostarczone narzędzia nie były kompatybilne do dokręcania śrub w kierownicy. Musiałem zatrudnić kogoś z mocami, żeby to zrobił. Bardzo niewygodne, ale niezależnie od tego, zatrzymam ten przedmiot. Pasek LED jest na nim chory jak cholera!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$569.99
    • US$325.99
    • US$729.99
    • US$598.99
    • US$765.99
    • US$699.99
    • US$1,199.99
    • US$619.99
    • US$599.99
    • US$399.99
    • US$749.99
    • US$519.99
    • US$719.99
    • US$339.99
    • US$469.99
    • US$429.99
    • US$1,499.99
    • US$45.99