Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/05/2022

    Ebike nadaje się do miasta, na krótkie wycieczki, zawieszenie może obsługiwać nawet umiarkowane tereny w lesie. Dla stromych tras zalecam wymianę łodzi na teleskop. Przesuwanie shimano zaskakująco dokładne, hamulce wystarczająco ostre, przednie światło dla bezpiecznej, powolnej jazdy wystarczy. Test zasięgu: 40 km z przewodem 550 m z wsparciem od 1 do 3 z 5 stopni, równowaga baterii około 40-50%, jeździec 90 kg. Aby ocenić zakres bez użycia pedałów jest mylące, nie jest to motocykl. Jeden gwiazdkowy bezpiecznik 30A w akumulatorze i przełącznik blokady nie podłączony, konieczne jest, aby sprawdzić. Bateria sprawdzana przez pomiar, aktualna pojemność 15,3 Ah. Ładowarka 3A jest super, tylko lekko hałaśliwy wentylator. Błotniki są wygodne do wymiany, przy większej prędkości są niestabilne. Ustawienia na Twoim komputerze są wystarczające. Rower bardzo odpowiedni do mieszkania, mieści się w małej windzie. Waga 29 kg, transport w stanie złożonym jest trudny dla kobiety. Dostawa z magazynu UE szybko, nieco opóźniona ze względu na święta wielkanocne. Ogólnie rzecz biorąc, ebike jest udanym dziełem zarówno designu, jak i funkcjonalnie, polecam.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2022

    Davvero una bici formidabile e una vera bomba molto potente , robusta e veloce supera agevolmente i 40 km orari la consiglio a tutti.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2022

    W terenie i po asfalcie bardzo dobre właściwości jazdy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP4
    SK
    13/07/2022

    Rowery były bardzo starannie zapakowane. Przybyl bez szwanku

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2022

    Świetny rower elektryczny. Dobrze zapakowane, wszystko jest dobrze zabezpieczone i dobrze zapakowane. Rower jest solidny i czujemy jakość, jednocześnie z Laotie zaczynamy się do niego przyzwyczajać. narzędzia, pompa i zamek w zestawie. Dostarczony podręcznik nie jest właściwy. Jest to instrukcja obsługi Fx150. Pierwsze użycie roweru jest na topie, ale niestety trudno jest uzyskać przewodnik po konfiguracji LCD. Rower jest zaciśnięty 15 mil od pudełka. łatwy montaż. Aby wyjąć baterię, musisz złożyć rower, jest to jedyny czarny punkt, ale można nim zarządzać. Dobra robota, Laotie 👍 Uwaga dostawa we Francji jak zwykle DPD nie dostarczy do Ciebie, trzeba będzie odebrać go w agencji, ponieważ paczka jest 37.5kgs. Moja paczka dotarła w ciągu trzech dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2022

    Bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2022

    Super rower

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2022

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2022

    Przesyłka dotarła dobrze, po prostu nie dostarczyli przełącznika na światło i róg! Jak to zostanie potraktowane?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2022

    nice bike for first ride all works but. After folding it does not start display or anything. battery charges but nothing else

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,119.99
    • US$1,819.99
    • US$1,879.99
    • US$779.99
    • US$949.99
    • US$1,319.99
    • US$1,481.98
    • US$1,199.99
    • US$1,759.99
    • US$1,029.99
    • US$1,299.99
    • US$1,559.99
    • US$1,779.99
    • US$1,169.99
    • US$1,349.99
    • US$1,599.99
    • US$639.99
    • US$34.83