Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(9)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/05/2022

    Ebike nadaje się do miasta, na krótkie wycieczki, zawieszenie może obsługiwać nawet umiarkowane tereny w lesie. Dla stromych tras zalecam wymianę łodzi na teleskop. Przesuwanie shimano zaskakująco dokładne, hamulce wystarczająco ostre, przednie światło dla bezpiecznej, powolnej jazdy wystarczy. Test zasięgu: 40 km z przewodem 550 m z wsparciem od 1 do 3 z 5 stopni, równowaga baterii około 40-50%, jeździec 90 kg. Aby ocenić zakres bez użycia pedałów jest mylące, nie jest to motocykl. Jeden gwiazdkowy bezpiecznik 30A w akumulatorze i przełącznik blokady nie podłączony, konieczne jest, aby sprawdzić. Bateria sprawdzana przez pomiar, aktualna pojemność 15,3 Ah. Ładowarka 3A jest super, tylko lekko hałaśliwy wentylator. Błotniki są wygodne do wymiany, przy większej prędkości są niestabilne. Ustawienia na Twoim komputerze są wystarczające. Rower bardzo odpowiedni do mieszkania, mieści się w małej windzie. Waga 29 kg, transport w stanie złożonym jest trudny dla kobiety. Dostawa z magazynu UE szybko, nieco opóźniona ze względu na święta wielkanocne. Ogólnie rzecz biorąc, ebike jest udanym dziełem zarówno designu, jak i funkcjonalnie, polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2022

    Davvero una bici formidabile e una vera bomba molto potente , robusta e veloce supera agevolmente i 40 km orari la consiglio a tutti.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    To jest bardzo ładne. Nie ma reflektorów, tylnych świateł, dzwonka do drzwi, ale ma osłonę na rozprysk. Mocna, ale bateria nie wystarcza na 120 kilometrów. Na pełnym gazie (35 km/T) około 20 km na biegu 1, na którym pedałujesz znacznie dłużej, ale wciąż daleko od podanego. Łatwy w montażu, powinieneś po prostu dokręcić śruby, myślę, że uchwyty chcą więcej niż chcę z prawej, gdy skręcam w prawo, ale w lewo jest ok. Wszędzie szukałam bagażnika, który pasuje, ale nie mogę nic znaleźć. Sprawdziłem też Banggood, ale nie mogę znaleźć nic sensownego. Przedmiot został wysłany dość szybko, ale Post Nord zgubił go na kilka dni, nie przyszedł przez cały dzień, jak to było ustawione i nie dostałem aktualizacji, zadzwoniłem i nikt nie mógł zobaczyć, co się stało z pakietem, Otrzymał telefon po kilku dniach oczekiwania i w końcu został dostarczony w Cut Czwartek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2022

    Świetna ebike, bardzo szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2022

    E-bike za te pieniądze nie jest markowy, więc musisz być zadowolony z faktu, że niestandardowa konserwacja będzie konieczna. Pomijając fakt, że mój rower przyjechał ze złym tylnym kołem, które przechwytuje skrzynię biegów, jest to całkiem udany rower, który wzbudza zainteresowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    lieferung wurde nach einigem hin und her äußerlich unbeschädigt bei mir an, spedition behauptet ich sei nicht zuhause gewesen obwohl ich immer zuhause war. falsche beschreibung beiliegend, von einem anderen fahrrad. dann 6std geladen bis ladegerät grün anzeigte, nur funktioniert das fahrrad nicht. laut display ist der akku leer(siehe bild) und der motor hilft 1sekunde lang beim anfahren danach zeigt das display E06 und man hat nur noch ein fahrrad ohne jegliche unterstützung durch motor. steckerverbindungen wurden alle überprüft. hoffe banggood reagiert schnell auf mein ticket und wir können das problem am liebsten durch umtausch lösen. ich bin sehr enttäuscht ein komplett defektes fahrrad bekommen zu haben!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2022

    Dobry rower za tę cenę. Powerl, duża bateria, ładny nowoczesny styl Tylko jednej rzeczy nie dostałem od tego roweru. Myślę, że nie ma instrukcji dla FX150 oni wysyłają tylko podręcznik dla FX150.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2022

    Dziękuję, że mnie pani zaprosiła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    Nie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2022

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.99
    • US$9.99
    • US$8.99
    • US$25.19
    • US$319.99
    • US$9.99
    • US$15.99
    • US$10.99
    • US$1,429.99
    • US$13.68