Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(118)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(118)
    • 5 Star(98)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/09/2021

    Brałem od trzech miesięcy i jestem bardzo szczęśliwy! Musisz przywyknąć do silnego hamowania, ale Cam ratuje ci życie, więc jest dobrze. Amortyzatory są stabilizowane, ale idealnie sprawne, dokonały kilku aktualizacji...

    Komentarze (12)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2022

    Zamówiłem Laotie ES8 przyszedł bardzo szybko, po zaledwie 4 dni od CZ do AT. Skuter jest bardzo przetworzony i sprawia stabilne i solidne wrażenie. Tylko zasięg 55 km nie jest podany. Ważę 96 kg i dochodzę do ok. 25 km. To trochę rozczarowujące. Ale mogę przedstawić jasną rekomendację kupna. Tylko nie wiem skąd wziąć części zamienne, jeśli coś się zepsuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    reçue en 7 jours. Belle trottinette. Fonctionne bien pour le moment. un petit accroc à côté du clignotant, et compteur en mph ce qui est gênant, je n'arrive pas à la passer en km/h malgré des messages. Bon rapport qualité prix si elle tient sur la durée.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Przesyłka dotarła w dobrym stanie po 2 miesiącach, dobrze zapakowana. Wszystko działa tak, jak powinno, bateria jest w 80% naładowana po 1 godzinie, w pełni naładowana. Jest łatwy w montażu, ogólnie dobry produkt, ma dobre przyspieszenie, a hamulce reagują dobrze. Dzięki, że polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Przybyło idealne pakowanie jedyną rzeczą myślę, że jest nowy model, ponieważ maksymalna prędkość, aby być odblokowany nie jest 52, ale jest 45 czas oczekiwania 2 miesiące wcześniej myślałem, ale przybyłem doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    wszystko ok - bardzo dobrze była spakowana. Przy mojej wadze 70 kg, vmax 45 km/h bez problemu (przy baterii poniżej 50% to 43 km/h). posiadam ją od 2 miesięcy i nie ma z nią żadnych problemów. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2022

    Próbuję od czterech dni. Jest bardzo masywna, ale to właśnie wolę. Imponujące taktyczne koła, które pozwalają na jazdę nawet na off-road. duże przyspieszenie nawet na wzniesieniach (wydaje się być wyższe niż deklarowane 500w). Mam nadzieję, że to potrwa, bo zakochałam się w nim do szaleństwa. To nie ma nic wspólnego z tradycyjnymi skuterami elektrycznymi. Wysyłka z CZ w ciągu 6 dni. Doskonałe opakowanie, pomimo otrzymania dwóch beczek, skuter był nienaruszony. Super rekomendowane, gratuluję Bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2022

    Biegnie dobrze, dobrze radzi sobie z dobrą wspinaczką, szybko się tocząc, a duże opony pozwalają na to, że trzyma asfalt dobrze, nawet gdy jest szybko i pochylając się w rondzie duży uchwyt. Rozważ dodanie nakrętek hamulcowych na śrubach pod siodłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Przyszła w ciągu trzech dni, ładnie zapakowana, nie znalazłem ani jednej rysy, w wadze 106 kg idzie w górę i bez problemów 30 km i zostały mi dwa bary. Akumulator może obsługiwać w samolocie i z lekkim wznoszeniem, to nie może jechać kilometrów. Jestem zadowolony z skutera w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    v danej cene super strojovna 80kg jazdec cca 45km/h osobne by privítal cestné gumy pozitívum parádne zabalená

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,479.99
    • US$1,519.99
    • US$10.99
    • US$75.99
    • US$19.99
    • US$67.99
    • US$209.99
    • US$58.99
    • US$14.99
    • US$303.99