Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(172)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(172)
    • 5 Star(139)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/11/2021

    /Witam wszystkich. Zamówienie otrzymane w Tulonie na południu Francji, i jestem szczęśliwy! Zamówienie złożone 05 września 2021 r., otrzymane w dniu 02 listopada 2021 r. Kontynuacja była idealna. Porozmawiajmy o technologii: Niezwykły stosunek jakości do ceny. Jak podano w karcie danych, prędkość powyżej 100Km / h. Jest wyposażony w 2 ładowarkę do szybkiego ładowania. Mam 170 cm wzrostu, 85 funtów i muszę się mocno trzymać! Szalone przyspieszenie. 50kg MONSTRE. Dziękuję, Laotie. Dziękuję Banggood 🙏🏽

    Komentarze (17)
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Wspaniały skuter, który pozwala odkryć miejsca, jak żadna inna maszyna nie może zrobić... To są moje odkrycia po 500 km: Przesyłka: - 2 miesiące dla CN dla Słowacji - Przerwany sygnał skrętu, ale Banggood wysłał mi natychmiast zastępstwo (idealne!!!, dzięki!!!) Budowa: - Kickstand uderza w ciało podczas jazdy, musiałem zabezpieczyć się, żeby nie uszkodzić metalowego korpusu. - Bądź gotowy na bardzo ciężki skuter, ale z ekstremalną mocą (zazwyczaj używam trybu eko, aby go ograniczyć) - Szerokie opony są świetne, bardzo stabilne, ale martwię się o przyszłość, kiedy to nie jest standard... - Wymaga podstawowych umiejętności mechanicznych, by naprawić przebitą oponę. Zalety: - Niesamowicie potężny, turbo + podwójny nadaje się do wyścigów niż jazdy terenowej - Wyjątkowo długi zasięg - jeździmy po żwirowych i polnych drogach zmieszanych z utwardzoną nawierzchnią. 4 godziny jazdy oznacza dla nas 60 km, a ja nie wydałem więcej niż połowy baterii. - Szerokie opony dają ogromną stabilność i wydajność Wady: - Zbyt duża moc na trudny teren, niezdolny do delikatnej pracy z przepustnicą - Zbyt ciężkie, nie jestem w stanie sam załadować go do bagażnika, ani zabrać na górę - Niestandardowe szerokie opony przyprawiają mnie o ból głowy. Kilka tygodni hamowania w jeździe, ponieważ tylko Banggood zapewnia zapasową oponę wewnętrzną i zewnętrzną. Nie można znaleźć go w pobliżu. A brak opon terenowych w ogłoszeniach jest dziś dla mnie dużym problemem. Podsumowanie: - Cudowny skuter, bardzo długi zasięg i bardzo wysoka prędkość maksymalna prawdopodobnie po prostu przetestować, ale nigdy nie używać w realnych scenariuszach - Upewnij się, że nie będziesz go nosić często - Dla mnie taka zabawa, zwłaszcza jeśli z kimś jedziesz. Całkowicie wymieniłem rower dla tego potwora i każda jazda jest doświadczeniem zwłaszcza tutaj w lasach, polach, szlakach i na zewnątrz Słowacji. To jest jak zaprojektowane dla tego kraju ;-). Uwaga: Na niektórych zdjęciach widać różnicę między es19 a es18.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Dzień dobry, dzień dobry. Pudełko posiadało otwór, a śruba jest wygięta. Reszta też jest porysowana. To wszystko dlatego, że gdy skrzynka była uszkodzona, coś się rozbiło i uszkodziło transport. Jak możemy rozwiązać ten problem, ponieważ zapłaciłem za nowy artykuł i został uszkodzony.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    Nieograniczona moc!! Skuter jest strasznie szybki. To jest wielkie TAK, chłopcy! Sygnał zwrotny był zepsuty, kiedy go dostałem, a paczka była otwarta, kiedy dotarłem, rzeczy nie było, ale ja je opisałem i oni przyślą mi nowe rzeczy zastępcze, żeby je naprawić i powiedzieli, że mi je zwrócą. Jeśli zrobią tak, jak powiedzieli, będę to kontynuował, jeśli nie źle, wezmę to na dół i zrobię nową przeróbkę. Dobra obsługa kostiumowa, jeśli zrobisz tak, jak powiedziałem. To znaczy, że jest super. /Zdobądź to teraz! I poczuj moc 6000W, jak bardzo jest to 😈😈😁

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Rozkaz wydał 11 września Przyjazd 15/11/2021. 1 tydzień, aby dotrzeć idealnie. Francuskie dobrze zapakowane bez powiadomienia! Skuter jest po prostu piękny! Rozważ celowanie wszystkich śrub i śrub przed rozpoczęciem. Ten skuter to bestia. Ten skuter jest tak potężny, że czasami cię zaskakuje. Bądź czujny, dziękuję Banggood

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    W poniedziałek jadę na Węgry. Przyleciał z Polski w czwartek rano. - To jest niesamowite, to jest niesamowite. Jest naprawdę brutalnie silny. Zacznij tylko na mniejszym biegu, ponieważ możesz łatwo złapać się za nos lub wyskoczyć spod siebie. Sprawdź wszystkie śruby przed rozpoczęciem po raz pierwszy! Doskonały stosunek jakości do ceny. polecam!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Zamówiony w dniu 2021-06-19 przyszedł na Słowację w związku z remontem polskich kolei. Przyszedł dobry kształt w podwójnym pudełku, ale niestety zarówno z przeciekającą rurką z oponą, jak i jednym sygnałem skrętu nie działa dobrze. Trudno znaleźć rurki do opon, ale jeszcze nie znalazłem. Sygnał zwrotny próbuję rozwiązać problemy, ale w praktyce jeden z nich nie działa. Mam zamiar opublikować mój pełny przegląd później, kiedy zrobię kilkaset kilometrów.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    ordem recebida dentro do prazo de entrega , 5 dias 236 km rodados 0 problemas . esta trotinete é completamente um monstro , arranque extremamente forte velocidade muito elevada mesmo condução extremamente confortável . aconselho vivamente . de mencionar que a minha já trouxe thermal pads nas controladoras , bateria veio bem presa a base. amortecedor de direção impecável também . quanto a autonomia poderia ser um pouco melhor porque o que se anuncia não corresponde a realidade mas mesmo assim a 40/50 km/h consegue sempre fazer 50km de autonomia . aconselho vivamente . de resto nada mais a mencionar. testado e aprovado . mais uma vez , uma boa experiência com a banggood e com o vendedor .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    Dobry wieczór nie jestem z tych, którzy recenzują, ale muszę najpierw pochwalić witrynę za szybkość dostawy, a następnie muszę powiedzieć, że ten skuter jest potworem, wspaniałą zdolność poduszki pomimo niewyobrażalnej siły, Są też wady, jak ciężki ciężar Mieszkam na pierwszym piętrze i jestem wytrzymały i walczę, aby go nieść w dół i w górę.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Witam, otrzymałem moje zamówienie dzisiaj 20 grudnia 2021 roku, ale zauważyłem, że opakowanie zostało uszkodzone, jest w stojaku z boku prawdopodobnie nie jest wystarczająco spakowane. Zauważyłem rysę na podwoziu, a potem przeładowałem maszynę do maksimum 67, 2 i zauważyłem, że po włączeniu maszyny jest lewa strona led, która nie działa. Po całym dokręcaniu śrub i smarowaniu amortyzatorów przejechałem maszynę 40 km na raz, ale nadal miałem dwa pręty na bateriach Nie mogłem go włączyć z powrotem na nic nie działa.. Dlaczego nie włączył się ponownie? Położyłem go, aby przeładować i jest włączony ponownie.. Mam nadzieję, że zrozumiecie i będziecie w stanie zrobić to, co jest dla mnie konieczne.. - Dziękuję, ale nie mogę. Tu są zdjęcia ..

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,479.99
    • US$15.99
    • US$70.99
    • US$9.99
    • US$55.99
    • US$1,499.99
    • US$9.99
    • US$1,079.99
    • US$39.99
    • US$794.99