Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/03/2021

    Zamówiłam 15.01.2021 i otrzymałam go 10.03.2021 (do Austrii). Pakiet był w doskonałym stanie, a także skuter nie miał żadnych uszkodzeń. Bateria była na 61V, więc wszystko w porządku. Hulajnoga sama w sobie jest absolutną bestią! To prawdziwa radość jeździć na nim... Zawieszenie jest bardzo dobre, a tłumik kierownicy naprawdę pomaga... Ogólnie rzecz biorąc, to 100% wartości inwestycji dla mnie! Jak w każdej maszynie, sprawdź każdą śrubę przed pierwszą jazdą!

    Komentarze (15)
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Wspaniały skuter, który pozwala odkryć miejsca, jak żadna inna maszyna nie może zrobić... To są moje odkrycia po 500 km: Przesyłka: - 2 miesiące dla CN dla Słowacji - Przerwany sygnał skrętu, ale Banggood wysłał mi natychmiast zastępstwo (idealne!!!, dzięki!!!) Budowa: - Kickstand uderza w ciało podczas jazdy, musiałem zabezpieczyć się, żeby nie uszkodzić metalowego korpusu. - Bądź gotowy na bardzo ciężki skuter, ale z ekstremalną mocą (zazwyczaj używam trybu eko, aby go ograniczyć) - Szerokie opony są świetne, bardzo stabilne, ale martwię się o przyszłość, kiedy to nie jest standard... - Wymaga podstawowych umiejętności mechanicznych, by naprawić przebitą oponę. Zalety: - Niesamowicie potężny, turbo + podwójny nadaje się do wyścigów niż jazdy terenowej - Wyjątkowo długi zasięg - jeździmy po żwirowych i polnych drogach zmieszanych z utwardzoną nawierzchnią. 4 godziny jazdy oznacza dla nas 60 km, a ja nie wydałem więcej niż połowy baterii. - Szerokie opony dają ogromną stabilność i wydajność Wady: - Zbyt duża moc na trudny teren, niezdolny do delikatnej pracy z przepustnicą - Zbyt ciężkie, nie jestem w stanie sam załadować go do bagażnika, ani zabrać na górę - Niestandardowe szerokie opony przyprawiają mnie o ból głowy. Kilka tygodni hamowania w jeździe, ponieważ tylko Banggood zapewnia zapasową oponę wewnętrzną i zewnętrzną. Nie można znaleźć go w pobliżu. A brak opon terenowych w ogłoszeniach jest dziś dla mnie dużym problemem. Podsumowanie: - Cudowny skuter, bardzo długi zasięg i bardzo wysoka prędkość maksymalna prawdopodobnie po prostu przetestować, ale nigdy nie używać w realnych scenariuszach - Upewnij się, że nie będziesz go nosić często - Dla mnie taka zabawa, zwłaszcza jeśli z kimś jedziesz. Całkowicie wymieniłem rower dla tego potwora i każda jazda jest doświadczeniem zwłaszcza tutaj w lasach, polach, szlakach i na zewnątrz Słowacji. To jest jak zaprojektowane dla tego kraju ;-). Uwaga: Na niektórych zdjęciach widać różnicę między es19 a es18.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Zamówienie wysłane 22.03.21 odebrane 5.05.21 . Opakowanie solidnie zapakowane. Żadnych uszkodzeń . Skuter bardzo zrywny . Przy mojej 110 kg wagi osiągnąłem prędkość 95 km /h

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Zamówiony w dniu 2021-06-19 przyszedł na Słowację w związku z remontem polskich kolei. Przyszedł dobry kształt w podwójnym pudełku, ale niestety zarówno z przeciekającą rurką z oponą, jak i jednym sygnałem skrętu nie działa dobrze. Trudno znaleźć rurki do opon, ale jeszcze nie znalazłem. Sygnał zwrotny próbuję rozwiązać problemy, ale w praktyce jeden z nich nie działa. Mam zamiar opublikować mój pełny przegląd później, kiedy zrobię kilkaset kilometrów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Potwór na dwóch kółkach, który imponuje adrenaliną. Upewnij się, że wszystkie śruby bardzo dobry produkt dzięki bangood Zamówione w dniu 04/11 otrzymane w dniu 06-15.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Wszystko w porządku z paczką, chociaż skuter nie ma alarmu.

    Komentarze (14)
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    To coś jest strasznie potężne. Dostałam go dzisiaj i uwielbiam to. Muszę powiedzieć, że przepustnica jest trochę za szybka. Muszę włączyć niższą moc i echo, żeby zacząć, albo wyskoczy koło. Wszystko było dobrze spakowane i jest solidne... Prawie 100 funtów. Jestem bardzo zadowolony i polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Paradowy karabin maszynowy

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Wysłany do Kalifornii w 25 dni. Było podwójnie pudełkowe, styropian, wszystko było zapakowane i szczelne. Moc tego czegoś jest szalona. To nie jest skuter dla początkujących, zaufaj mi..

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Bardzo dobry skuter. Dużo mocy i jak na razie w porządku.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft114 078
    • Ft416 240
    • Ft507 505
    • Ft431 656
    • Ft388 490
    • Ft277 492
    • Ft245 426
    • Ft369 990
    • Ft215 826
    • Ft70 912
    • Ft225 076
    • Ft400 823
    • Ft366 907
    • Ft159 402
    • Ft132 578
    • Ft237 409
    • Ft369 990
    • Ft7 480