Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(50)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(50)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/07/2022

    Otrzymane w ciągu 5 dni, bardzo szybko z magazynu w Polsce, ale nie otrzymałem tej paczki w moim domu, ale w punkcie przekaźnikowym... Bardzo silna uwaga skutera i niebezpieczna dla nowicjuszy. Kilka drobnych usterek, takich jak małe zadrapania i deformacja tylnej opony, która sprawia, że tył skutera wibruje z prędkością ponad 40 kmh. Ulepszenia, takie jak wodoodporność, smarowanie i ochrona zawieszenia. ogólnie zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Jak na razie cieszę się z przejażdżki z córką i muszę przyznać, że to rakieta. Świetna przejażdżka, polecam. Czekałam na nią trzy miesiące, ale chodzi o to, że nigdzie się nie zgubiła. Więc użyję go i sprawdzę, co jeszcze potrafi.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2022

    Wysokiej jakości skuter, jeśli chcesz szybki potężny i niezawodny skuter to jest jeden z nich 10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2022

    Niski zakres ładowania tylko do 66V i dużego napięcia ponad 8V!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Czas dostawy był bardzo długi, ale na szczęście wszystko poszło dobrze, skuter jest w pełni funkcjonalny, jedyne co przed jego użyciem musi bezwzględnie sprawdzić dokręcanie śrub, Dla bezpieczeństwa sprawdziłem również przewody elektryczne tam, gdzie jest pakiet baterii, ale wszystko było doskonale zmontowane, więc czuję się bardzo zadowolony, dziękuję. Czas dostawy był bardzo długi, ale na szczęście wszystko poszło dobrze, skuter jest w idealnym stanie pracy, jedyną rzeczą przed użyciem jest absolutnie konieczne, aby sprawdzić szczelność śrub, dla bezpieczeństwa sprawdziłem również przewody elektryczne, gdzie jest pakiet. Baterie, ale wszystko było doskonale zmontowane, więc jestem bardzo zadowolony, dzięki.

    Komentarze (20)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Wspaniały produkt dotarł nietknięty, opakowanie zostało zmienione, lepsza ochrona skutera i jego akcesoriów, duża aktualizacja w talii, bateria lepiej chroni, ale nadal brak uszczelnienia, Po przygotowaniu, na drodze przyspieszenie jest niesamowite!! Pochłaniacze wstrząsów wykonują swoją pracę, hamulce są skuteczne, sygnały skrętu są wyraźnie widoczne, róg wydaje ogromny hałas, co jest dobre. Krótko mówiąc, ta maszyna jest bardzo dobra na trudnych drogach!! Bardzo polecam ten produkt.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Drodzy przyjaciele: Dziś po południu odzyskałem mój skuter 2x2800 W ES18 33,6 Ah. Pojawiły się pewne problemy: 1)-pokład został pobity i zgięty o cztery strony. Wysyłam załączone zdjęcia.( 6 zdjęć) 2).- Światła hamowania nie włączają się po naciśnięciu przedniego lub tylnego hamulca.( jedno zdjęcie) Znalazłem zaokrąglony komputer w pudełku. Wysłałam ci ten komputer na moim ostatnim zdjęciu. Gdzie jest zamontowany? Co to jest? Proszę rozwiązać ten problem, bo nawet zapłaciłem ubezpieczenie. W razie potrzeby nie wahaj się zadać mi pytania. Czekam na twoją najszybszą odpowiedź, pozostaję. Francisco Garcua

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Scooter ją ma. Dzięki sprzedawcy. Z zamówienia na Litwę 2 miesiące. Żadnych dodatkowych podatków. Przywieziony przed wejściem. Otworzyłem pudełko i wyciągnąłem. Jest ogromny i ciężki. Sprawdzę. Bateria weszła z prędkością 58,8 woltów. Ja policzę i sprawdzę. Jest to bardzo duży )))))) w porównaniu do Xiaomi. On raz tak

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Hulajnoga jest świetna. Przyznaję, że jest nawet za silny. Niestety, waga jest trochę zbyt ciężka, aby można ją łatwo przenieść lub przenieść na większe piętra, ale trzeba wziąć to pod uwagę z tak potężną baterią. Jest lekko uszkodzony, ale mam nadzieję, że Banggood usunie defekt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Przyszło po 75 dniach. Pudełko miało dziury. Przybyło bez niczego złamanego, ale z kilkoma zadrapaniami. Wszystko działa. Jest naprawdę ogromny. Jestem zadowolony z jakości dla pieniędzy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,479.99
    • US$699.99
    • US$75.99
    • US$10.99
    • US$1,519.99
    • US$209.99
    • US$58.99
    • US$14.99
    • US$55.99
    • US$2,179.99