Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/05/2021

    Scooter ją ma. Dzięki sprzedawcy. Z zamówienia na Litwę 2 miesiące. Żadnych dodatkowych podatków. Przywieziony przed wejściem. Otworzyłem pudełko i wyciągnąłem. Jest ogromny i ciężki. Sprawdzę. Bateria weszła z prędkością 58,8 woltów. Ja policzę i sprawdzę. Jest to bardzo duży )))))) w porównaniu do Xiaomi. On raz tak

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Niesamowita maszyna, jedyną wadą jest jej waga, ale jeśli mieszkasz w domu takim jak ja, to radość, szybka dostawa, wszystko dobrze zapieczętowane i kończy niespodziankę za to, co kosztuje. Autonomia jest bardzo dobra zwłaszcza z kołami drogowymi. Wszystko przybyło w idealnym stanie i w mniej niż 35 dni

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Hulajnoga jest świetna. Przyznaję, że jest nawet za silny. Niestety, waga jest trochę zbyt ciężka, aby można ją łatwo przenieść lub przenieść na większe piętra, ale trzeba wziąć to pod uwagę z tak potężną baterią. Jest lekko uszkodzony, ale mam nadzieję, że Banggood usunie defekt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Dobrze. Żaden problem 🤭 Dziękuję ci banggood 🤭🤭

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Czas dostawy był bardzo długi, ale na szczęście wszystko poszło dobrze, skuter jest w pełni funkcjonalny, jedyne co przed jego użyciem musi bezwzględnie sprawdzić dokręcanie śrub, Dla bezpieczeństwa sprawdziłem również przewody elektryczne tam, gdzie jest pakiet baterii, ale wszystko było doskonale zmontowane, więc czuję się bardzo zadowolony, dziękuję. Czas dostawy był bardzo długi, ale na szczęście wszystko poszło dobrze, skuter jest w idealnym stanie pracy, jedyną rzeczą przed użyciem jest absolutnie konieczne, aby sprawdzić szczelność śrub, dla bezpieczeństwa sprawdziłem również przewody elektryczne, gdzie jest pakiet. Baterie, ale wszystko było doskonale zmontowane, więc jestem bardzo zadowolony, dzięki.

    Komentarze (20)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Przybyli w ciągu 40 dni. Karton przyjechał podarty, więc podręcznik nie był w opakowaniu bardzo ładny, bardzo potężny skuter. Wystarczy licznik cyfrowy, który jest trochę uszkodzony (zadrapanie) i na widelcu również. Światło i róg nie działały. Przecięto drut podczas transportu, który naprawiłem na ladzie 2km. Inaczej wszystko jest w porządku. Oczywiście za cenę, którą można zobaczyć na czas.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Drodzy przyjaciele: Dziś po południu odzyskałem mój skuter 2x2800 W ES18 33,6 Ah. Pojawiły się pewne problemy: 1)-pokład został pobity i zgięty o cztery strony. Wysyłam załączone zdjęcia.( 6 zdjęć) 2).- Światła hamowania nie włączają się po naciśnięciu przedniego lub tylnego hamulca.( jedno zdjęcie) Znalazłem zaokrąglony komputer w pudełku. Wysłałam ci ten komputer na moim ostatnim zdjęciu. Gdzie jest zamontowany? Co to jest? Proszę rozwiązać ten problem, bo nawet zapłaciłem ubezpieczenie. W razie potrzeby nie wahaj się zadać mi pytania. Czekam na twoją najszybszą odpowiedź, pozostaję. Francisco Garcua

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Bardzo dobry skuter wszystko działa... 74 dni w drodze na dostawę... uważaj, to nie zabawka, jest za mocna 💪💪💪

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2022

    Otrzymane w ciągu 5 dni, bardzo szybko z magazynu w Polsce, ale nie otrzymałem tej paczki w moim domu, ale w punkcie przekaźnikowym... Bardzo silna uwaga skutera i niebezpieczna dla nowicjuszy. Kilka drobnych usterek, takich jak małe zadrapania i deformacja tylnej opony, która sprawia, że tył skutera wibruje z prędkością ponad 40 kmh. Ulepszenia, takie jak wodoodporność, smarowanie i ochrona zawieszenia. ogólnie zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Jak na razie cieszę się z przejażdżki z córką i muszę przyznać, że to rakieta. Świetna przejażdżka, polecam. Czekałam na nią trzy miesiące, ale chodzi o to, że nigdzie się nie zgubiła. Więc użyję go i sprawdzę, co jeszcze potrafi.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,079.99
    • US$55.99
    • US$13.99
    • US$149.99
    • US$12.99
    • US$59.99
    • US$1,079.99
    • US$1,428.40
    • US$79.99
    • US$89.99