Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/04/2021

    Skrzynka jest uszkodzona i jedna krawędź maszyny do zamrażania roweru jest zadrapana, ale to tylko kosmetyki. Trudno powiedzieć, czy dostała siniaka w drodze z Chin, czy została zeskrobana przez kuriera aż do Czech. Scooter jest naprawdę drapieżnikiem, upewnij się, że masz zamknięty kask! Zawieszenie jest doskonałe! Hamulce są mocne i działają tak ostrożnie na końcu! Nie próbowałem na maxa. Szybkość, bo byłem już około 50km/h bardzo przerażony! Kierowcy się po tym denerwują. Co mi nie przeszkadza, bo mam skuter śnieżny w lesie i polnych drogach, i nie ma potrzeby, żeby prędkość maksymalna! Jeszcze nie wiem, co to za zasięg, ale to będzie coś wielkiego. Na pewno nie zamierzam jechać na maksimum i gdzieś się zabić! Błyskawice są świetne i wszystkie światła są naprawdę jasne! Podczas rozpakowywania baterii było około 2/3, a tylna opona była spalona. W paczce dwóch ładowarek i gotowe. Mogę gorąco polecić Kolobezka, za 780 euro z czeskiego magazynu super. Ale nie rozumiem, że podczas namierzania skutera przejeżdżali przez Niemcy, kiedy pisali magazyn CZ.. Przeniosłem się z kilowatów skutera i nie mogę sobie wyobrazić wydajności motocykla z 5600w...:)

    Komentarze (13)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Bardzo długo bez wieści o pakiecie 📦. Opakowanie uszkodzone podczas transportu. Bardzo potężny skuter 🛴, bardzo wygodne zawieszenie. Naprawdę dobry produkt.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Po 100km mogę powiedzieć, że kocham ten skuter. To epickie, używane w górach. Po 20km sprawdzą wszystkie śruby, bo mogą przegrać. Jedynym problemem jest bardzo podstawowy system operacyjny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Wszystko w jak najlepszym porządku. Hulajnoga bardzo szybka i mocną. Zasięg co najmniej 60 km w trybie najmocniejszym. Maksymalna osiągana prędkość 60 km/h. Wysoka jakość wykonania. Gorąco polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Dotarła na czas. Pudełko było trochę potłuczone, ale skuter w idealnym stanie. Duży i ciężki, niż się spodziewałem. Szkoda, że światła awaryjne nie działają. Wtedy dalibyśmy 5 gwiazdek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Had it about a month now and I love it! There is not a hill around here it can’t conquer so far and acceleration and speed is very good, but I’m only 62kg. The battery is huge and lasts long even though I’m usually on dual and no eco. My friend chargedhis 1000w scooter 3 times when I need my charge. There are a couple of problems that came with it: Front light, back light, sideboard lights and the horn was never working. I’m not skilled in such matters and have left it that way so far. Not sure how to proceed, nobody works on scooters here for a reasonable price. Brakes makes some noise and the rear feels a little less responsive after 200km riding. Blinkers are too soft and I broke one already. Mine seemed tuned a bit bad at the factory. The wobble that starts after 30km/h gets dead serious at 40km/h, especially downhill. Haven’t dared go over 45km/h as the handlebar is like handling spaghetti. I have now installed a steering damper and it’s a different beast. Steering has a bit of resistance now, + or - is adjustable on the damper, feels great and more professional. Best thing for this scoot, no wobble so far at 40km/h. Turn radius not much affected. Will fine tune the damper and max her our when weather allows! Great for the price!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Hulajnoga jest fantastyczna. Ale proszę wydać kilka dolarów więcej na oświetlenie ledowe. Jedna lampka w ciągu godziny użytkowania nie działa, a gumowy materiał, z którego są zrobione światła skrętu, oderwał się w dwa tygodnie. Nie od uderzenia, tylko zginając gumkę, którą obie zdjęły. Napraw oświetlenie i będziesz miał najlepszą jednostkę w USA. Pięć gwiazd!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Za dużo zabawy na przedniej kolumnie. Jak można go wyeliminować? (pol.)?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Super koloběžka 😁 i při označení Light je to vykoná mašina max rychlost cca 60km/h dojezd zatím nevym ale ujeto 30km a dole cca 3ah🙏😁

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Przyjechała następnego dnia po zamówieniu - superszybko

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft366 362
    • Ft274 770
    • Ft329 725
    • Ft384 680
    • Ft219 816
    • Ft1 041 083
    • Ft390 481
    • Ft427 422
    • Ft366 362
    • Ft702 196
    • Ft420 095
    • Ft412 157
    • Ft164 861
    • Ft477 797
    • Ft128 225
    • Ft689 984
    • Ft427 422
    • Ft9 156