Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(176)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(176)
    • 5 Star(135)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(9)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/06/2022

    Świetny skuter i przybył szybko! Opakowanie było dość uszkodzone, zwłaszcza z boku, od dużego wpływu na stopień skutera, po montażu i weryfikacji wszystkich dokręcania śrub, trott działa bardzo, jest świetny, Teraz pozostaje wiedzieć, czy obsługa klienta będzie ruch wpływ na skuter

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    Z niecierpliwością czekałem na ten skuter. Kilka problemów z dostawą miganie i dni robocze, przednie światło z rozbitym reflektorem, doprowadziły przednie reflektory HS. Po sprawdzeniu zacisków i ciśnienia w oponach jest to miła niespodzianka. Ale po kilkuset metrach tylna opona nie utrzymuje ciśnienia, a komora wychodzi z obudowy, aby sprawić, że upadnę. Pierwszy krok bardzo skomplikowany z tym skuterem...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    chłopaki! Co mogę powiedzieć o tym skuterze. Jest to dobre do jazdy około 40-50 km/h na ulicy i z drogi. Wszystko działa dobrze, wszystko działa dobrze. Mieć 54 A, tak w przyszłości, aby zwiększyć moc.

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2022

    Bardzo dobry skuter, jestem bardzo szczęśliwy. Nie ma problemu, bateria działa dobrze. prędkość maksymalna 55 km/h GPS (musi ustawić prędkość, ponieważ oryginalne pokazuje +10 km/h)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Na Węgry przybył szybko w 6 dni. Opakowanie jest uszkodzone, ale zawartość jest bez skazy. Jest naprawdę tak silny, jak mówią, ważę 134 kg i prędkość maksymalna wynosiła 62 km/h. Nie sprawdziłem jeszcze zasięgu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    Zamówienie w grudniu, dostarczone w lutym... W tej chwili jest szybki, hamuje ciężko, zawieszenie ładnie. Jest trochę zabawy w zaginanie kierownicy. Wszystkie dokręcanie śrub i nakrętek musi być sprawdzone. Jestem bardzo zadowolony z ceny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Fantastyczny skuter, to jest do off road, maksymalna prędkość 50 km / h, ale wspinać się na wszystko, co umieścić. Ma większą wytrzymałość na wspinanie niż silniki HM, testowane na T10.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Dotarła na czas. Pudełko było trochę potłuczone, ale skuter w idealnym stanie. Duży i ciężki, niż się spodziewałem. Szkoda, że światła awaryjne nie działają. Wtedy dalibyśmy 5 gwiazdek

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Po 100km mogę powiedzieć, że kocham ten skuter. To epickie, używane w górach. Po 20km sprawdzą wszystkie śruby, bo mogą przegrać. Jedynym problemem jest bardzo podstawowy system operacyjny.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2022

    Pakiet trochę uszkodzony w tym samym czasie ze względu na ciężar nie powinno być łatwe do manewrowania. Skuter przyjechał bez widocznych wad, aby sprawdzić, czy wszystko działa. To bardzo piękny, dobrze wykończony i potężny skuter. Ale uważaj, że jest bardzo ciężki, więc zapomnij, jeśli myślisz, że nosisz go regularnie, aby wspinać się po piętrach, na przykład. Narzędzia są dostarczane do kilku instalacji, które trzeba wykonać. Uwaga paczka, która nie zostanie dostarczona do Ciebie we Francji z DPD będziesz musiał ją odebrać w agencji, ponieważ waży więcej niż 30 kg

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,659.99
    • US$699.99
    • US$3,369.99
    • US$2,399.99
    • US$2,179.99
    • US$1,159.99
    • US$1,359.99
    • US$1,299.99
    • US$295.99
    • US$999.99
    • US$719.99
    • US$1,055.99
    • US$599.99
    • US$1,229.99
    • US$1,499.99
    • US$1,559.99
    • US$1,479.99
    • US$2,999.99