Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(209)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(209)
    • 5 Star(159)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(13)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/04/2022

    Z niecierpliwością czekałem na ten skuter. Kilka problemów z dostawą miganie i dni robocze, przednie światło z rozbitym reflektorem, doprowadziły przednie reflektory HS. Po sprawdzeniu zacisków i ciśnienia w oponach jest to miła niespodzianka. Ale po kilkuset metrach tylna opona nie utrzymuje ciśnienia, a komora wychodzi z obudowy, aby sprawić, że upadnę. Pierwszy krok bardzo skomplikowany z tym skuterem...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2022

    Świetny skuter i przybył szybko! Opakowanie było dość uszkodzone, zwłaszcza z boku, od dużego wpływu na stopień skutera, po montażu i weryfikacji wszystkich dokręcania śrub, trott działa bardzo, jest świetny, Teraz pozostaje wiedzieć, czy obsługa klienta będzie ruch wpływ na skuter

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    chłopaki! Co mogę powiedzieć o tym skuterze. Jest to dobre do jazdy około 40-50 km/h na ulicy i z drogi. Wszystko działa dobrze, wszystko działa dobrze. Mieć 54 A, tak w przyszłości, aby zwiększyć moc.

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2022

    Bardzo dobry skuter, jestem bardzo szczęśliwy. Nie ma problemu, bateria działa dobrze. prędkość maksymalna 55 km/h GPS (musi ustawić prędkość, ponieważ oryginalne pokazuje +10 km/h)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2022

    Super dodání do dvou dnu. Vysoký výkon krásně táhne i do kopce maximální spokojenost. Krásné účině hydraulické brzdy. Masivni konstrukce, krásné zvládá i terén příjemné odpružení. Možnost přepnout na eco a.jet 25km/h

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Na Węgry przybył szybko w 6 dni. Opakowanie jest uszkodzone, ale zawartość jest bez skazy. Jest naprawdę tak silny, jak mówią, ważę 134 kg i prędkość maksymalna wynosiła 62 km/h. Nie sprawdziłem jeszcze zasięgu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    Zamówienie w grudniu, dostarczone w lutym... W tej chwili jest szybki, hamuje ciężko, zawieszenie ładnie. Jest trochę zabawy w zaginanie kierownicy. Wszystkie dokręcanie śrub i nakrętek musi być sprawdzone. Jestem bardzo zadowolony z ceny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Fantastyczny skuter, to jest do off road, maksymalna prędkość 50 km / h, ale wspinać się na wszystko, co umieścić. Ma większą wytrzymałość na wspinanie niż silniki HM, testowane na T10.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Dotarła na czas. Pudełko było trochę potłuczone, ale skuter w idealnym stanie. Duży i ciężki, niż się spodziewałem. Szkoda, że światła awaryjne nie działają. Wtedy dalibyśmy 5 gwiazdek

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Po 100km mogę powiedzieć, że kocham ten skuter. To epickie, używane w górach. Po 20km sprawdzą wszystkie śruby, bo mogą przegrać. Jedynym problemem jest bardzo podstawowy system operacyjny.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$799.99
    • US$1,659.99
    • US$2,179.99
    • US$2,399.99
    • US$1,239.99
    • US$659.99
    • US$1,055.99
    • US$899.99
    • US$1,339.99
    • US$1,699.99
    • US$799.99
    • US$1,559.99
    • US$1,519.99
    • US$579.99
    • US$1,379.99
    • US$1,029.99
    • US$1,159.99
    • US$589.99