Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(101)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(101)
    • 5 Star(94)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/12/2020

    hulajnoga mega super fajna, wszystko ddziała idealnie w srodku bateria zabezpieczona tzn nie dotyka srub i nie ma ryzyka uderzenia i zapłonu baterii. trzeba sie przyzwyczaic bo kierownica mega luźno lata i może byc weżykowanie. po 20km stwierdzam ze lepiej juz mi sie jezdzi i jest mega fajnie. bardzo polecam ten sprzet i zakup

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Witam otrzymałam go po dwóch miesiącach stosu zamówiłem na 19 otrzymałem go na 19 tylko rozpakowałem nie testowałem jeszcze na drodze ale wygląda bardzo dobrze i bardzo duży i ciężki wygląda też bardzo solidnie zobaczymy jutro z drogi mam zepsuty błysk Oprócz tego, że reszta wydaje się iść

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Hulajnoga jest niesamowita. Upewnij się, że dokręć wszystkie śruby. Hulajnoga jest bardzo szybka, bardzo dobrze zbudowany i solidny. Zdecydowanie potrzebuje tłumika kierownicy do dużych prędkości. Potrzebuje wyściółki do kija.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    To ogórek łapowy, jedyny w pudełku jest trochę złamany. Ta poślizg musi być zastąpiony sprzętem masztowym i wzmocniony solidnym prętem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Można chociaż daleko zajechać z tym skuterem i to moja własność ma ponad 80 km/h myślałem, że nie, ale jest to konieczne, jak tylko opona będzie śliska? Mam mi przechowywane jest na górze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Nie ma sprawy. To pocisk na ziemi.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Panel napięcia uszkodzony w wysyłce zgodnie ze zdjęciami dziękuję wysyłając nowe podziękowania

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Uwielbiam ten skuter, ale trzęsie się bardzo, gdy jedzie szybko. Naprawili go za pomocą hamulce kierowniczej na eS19. Powiedziałem im o trzęsieniu i jeśli przyślą mi tłumik, żeby to naprawić, ale zamknęli skargę, bo przestali wysyłać powiadomienia i komunikować się tylko przez Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Prawie idealny skuter, ma negatywny punkt, który jest kołkiem kierownicy, uzyskuje bardzo szybkie prześwity, ale nie omieszka być tortinetem o świetnej wydajności z tego powodu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Czekałem prawie 3 miesiące, żeby go otrzymać, byłem niecierpliwy! Ale tu jest i szczerze, nie żałuję wcale, jest po prostu piękny! A przede wszystkim, nie ma nawet jednego 😇

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft432 200
    • Ft465 446
    • Ft485 394
    • Ft4 651
    • Ft299 214
    • Ft3 321
    • Ft199 475
    • Ft448 823
    • Ft30 716
    • Ft5 649