Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(62)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(62)
    • 5 Star(56)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/10/2020

    Woow Fantastyczny skuter Pierwsze wrażenie jest świetne, część działa jak rakieta. Spadł dobrze, poza zderzakiem, ale to nic dziwnego, skuter waży ponad 30 kg, a opakowanie nie jest stabilne. Proszę Banggod, pakuj się lepiej. Jakość jest dobra wiele ustawień na wyświetlaczu możliwe, które również naprawdę działają z P1-P9. Prędkość maksymalna ok. 60 km/h, zasięg w Turbo Mod ok. 50 km, odcięty na ok. 45 wolt, po tym wyświetlacz nawet się nie uruchamia. Czas ładowania 12 godzin. Zamówiony o 23.08.20 dostać się o 01.10.20 do Niemiec. Kto lubi prędkość i przyspieszenie, ten skuter pokocha. Miałem również Mercane szeroki koło pro, ale Laotie jest dużo lepszy, jest dużo przyjemniej z nim jeździć. Kiedy ustawiamy P 7 do 1 i skuter staje się Ferrari nawet podczas jazdy, na asfalcie przednie opony wciąż się obracają, to jest szaleństwo. Cena nie do pobicia Dzięki Chinom i Banggodowi ode mnie jasne zalecenie kupna

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Hulajnoga przyjechała dzisiaj, pudło było w większości nietknięte i nie uszkodzone, ale nie dotyczy samego skutera. Tachometr został uszkodzony, skuter jest porysowany na znacznym obszarze, ale wydaje się, że skuter działa dobrze, a uszkodzenia nie miały wpływu na jego funkcjonowanie. Ogólnie, skuter jest dość ciężki, ale spodziewałem się, że, wygląda dość solidnie i bardzo dobrze zbudowany. Nie mogę przejrzeć jazdy, ale uaktualnię tę recenzję jak tylko dostanę przejazd (jeśli to możliwe) :-)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Koloběžku jsem objednal 8.4. z českého skladu za 17874 Kč+pojistné+doprava. Dnes odpoledne 12.4.2021 doručeno. Vše je ok. Koloběžka, nabíječka, klíče 2 ks, sedadlo a montážní klíče. Ve skutečnosti není tak malá jako na obrázku. Mám 185cm, 100kg a na odpruženém sedadle jsem v pohodě. Po složení lze přenášet, ale jen dospělý chlap. Koloběžku jsem zvážil a ukázalo přesně 30kg. Stupátko mohlo být širší, ale zvyknu si. Světla svítí dost silně. Řidítka mám na středním stupni a jsou akorát. Nastavení pro postavu 160 až 190 cm by neměl být problém. I když displej neindikuje eko(turbo) a single( dual), tak přepínač poznám, zda je nahoře či dole. Není to tedy tlačítko. Ventilátor nabíječky je dost slyšet, ale nic hrozného. Skládání a rozložení je snadné a rychlé. Návod není. Celkový dojem je velmi dobrý. Jízda ukáže víc. Za tu cenu je skvělá. Už se těším na první jízdu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Pierwszy powrót po 250 km, wszystko jest w porządku, obciążenie pozwala na minimum 50 km, maksymalnie 70 km podczas zabawy z trybami 2 i 3 z moją wagą 120kg, wspina się na duże żebra z łatwością, uwaga potężna maszyna w 3 trybie dwu turbo, Maksymalna prędkość na płaskim 76 kmh, 30% do 45 kmh.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Hulajnoga jest naprawdę piękna, dobrze zapakowana itp.. Jednak uważam, że jest naprawdę duży w porównaniu ze zdjęciami jest to bardziej skuter niż skuter.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2020

    Kolos w świecie skuterów 65km/h, dość silny w wspinaczkach i startup jest większy niż się wydaje, ciężki, ale bardzo solidny bardzo stabilny na drodze jak na doskonałych ścieżkach produktowych i przybył dwa tygodnie przed przewidywaną 😁

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Jedyną złą rzeczą jest to, że pudełko było zepsute, a plastik na wyświetlaczu trochę zepsuty, na szczęście nic więcej się z nim nie stało. Wykończenie jest solidne i wszystko inne działa idealnie. Sprzedawca dotrzymał terminów.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    ha venido con el guardabarros el plástico del tornillo roto he puesto un mensaje al vendedor espero que me lo solucione por lo demás bien no hay ningún problema más se le ve muy buena pinta fuerte muy buena presencia y muy potente eso ya lo diré cuando lo pruebe gracias

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    hola eh recibido mi producto y esta muy bien es un scooter muy potente con un solo motor ya que si uso los dos es peligroso pero es una bestia de lo mejor, lo pedí el 17 de marzo y me llego el 21 de abril de este año muy buena calidad.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Jest maszyna ! paczka dotarła z Czech po tygodniu i hulajnoga jest w całości ! Spore urządzenie o dużej mocy... jedyne do czego można się doczepić to słabe hamulce... tył nie hamuje praktycznie wcale ale myślę, że trzeba je teraz dobrze wyregulować :) Dzięki za szybką dostawę ! :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 670
    • Ft4 314
    • Ft323 741
    • Ft3 080
    • Ft431 656
    • Ft22 431
    • Ft17 263
    • Ft55 496
    • Ft3 080
    • Ft1 079 144