Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(73)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(73)
    • 5 Star(64)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/04/2021

    Koloběžku jsem objednal 8.4. z českého skladu za 17874 Kč+pojistné+doprava. Dnes odpoledne 12.4.2021 doručeno. Vše je ok. Koloběžka, nabíječka, klíče 2 ks, sedadlo a montážní klíče. Ve skutečnosti není tak malá jako na obrázku. Mám 185cm, 100kg a na odpruženém sedadle jsem v pohodě. Po složení lze přenášet, ale jen dospělý chlap. Koloběžku jsem zvážil a ukázalo přesně 30kg. Stupátko mohlo být širší, ale zvyknu si. Světla svítí dost silně. Řidítka mám na středním stupni a jsou akorát. Nastavení pro postavu 160 až 190 cm by neměl být problém. I když displej neindikuje eko(turbo) a single( dual), tak přepínač poznám, zda je nahoře či dole. Není to tedy tlačítko. Ventilátor nabíječky je dost slyšet, ale nic hrozného. Skládání a rozložení je snadné a rychlé. Návod není. Celkový dojem je velmi dobrý. Jízda ukáže víc. Za tu cenu je skvělá. Už se těším na první jízdu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    ha venido con el guardabarros el plástico del tornillo roto he puesto un mensaje al vendedor espero que me lo solucione por lo demás bien no hay ningún problema más se le ve muy buena pinta fuerte muy buena presencia y muy potente eso ya lo diré cuando lo pruebe gracias

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    hola eh recibido mi producto y esta muy bien es un scooter muy potente con un solo motor ya que si uso los dos es peligroso pero es una bestia de lo mejor, lo pedí el 17 de marzo y me llego el 21 de abril de este año muy buena calidad.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Przyszedł po 8 dniach roboczych. Ogólnie świetny kawałek skutera, ale niestety nie ładuje. Nie jestem pewien, czy problem dotyczy ładowarki czy jakiejś części skutera, wentylator ładowarki nie działa

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    vitesse max a vide 70km/h. avec moi dessus un peu plus de 56 Km/h. trotinette confortable puissante avec une autonomie en roulage sans traîné avec passage en mode turbo quand elle ralentit en côte et pas en mode économique, j'arrive à peut prêt à 40 km. je suis jamais en mode économique et elle marche bien 40 km. temps de charge d'environ 5h. attention chargeur ave. ventilateur donc un peu bruyant. sinon très bon produit. pas de pbs a la livraison et pas de soucis avec le produit.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Wysyłka szybko i dotarła nienaruszona do końca dosłownie idzie do kajdanek... Gorąco polecam go kupić. (Tłumaczenie)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Do Czech dotarł w 2 dni w bardzo dobrej sytuacji. Przetestuję to na własne oczy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Hulajnoga jest niesamowita, ma doskonałą wydajność i w jakości-cena jest najlepsza. Zgadza się, czekanie było okropne.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Świetnie dla mnie, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Wygląda całkiem nieźle jak na jego pieniądze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft188 681
    • Ft216 197
    • Ft294 816
    • Ft452 053
    • Ft131 027
    • Ft268 610
    • Ft250 921
    • Ft399 641
    • Ft1 146 516
    • Ft134 303
    • Ft450 743
    • Ft196 543
    • Ft409 468
    • Ft376 710
    • Ft409 468
    • Ft393 089
    • Ft458 604
    • Ft163 785