Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(122)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(122)
    • 5 Star(113)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/04/2022

    Dostawa 3 tygodnie, poczta w Holandii trzyma się od dawna, wysyłka z Chin jest bardzo szybka, dobra robota! Instalacja nie jest trudna, działa do perfekcji, spokoju i szczęścia. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Wyrób jest wyśmienity. Z tym jest zupełnie inaczej. Kierownica nie trzęsie się nawet przy dużych prędkościach. Bałem się wcześniej, ale teraz nie. Ten produkt jest wysoce zalecany. Dostawa jest bardzo szybka i wszystko jest bez zarzutu. - Dziękuję, bardzo dziękuję.

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2022

    Szybko się uwidoczniłem. Pasuje dobrze do mojego skutera elektrycznego. Nie próbowałem jeszcze zachowania na drodze. Aby zobaczyć, czy usuwa efekt potrząsania kierownicą z dużą prędkością.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Dałbym 5stelle, gdyby mały shim, taki jak ten, który musiałem umieścić z przodu, gdyby nie trafił na czubek koła. Mój jest Laotie es 18 litr, który jest trochę mniejszy i potrzebuje czegoś do oddzielenia, ale to świetny produkt

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Witam, miałem problem z amortyzatorem, a sprzedawca nie wahał się wysłać mi kolejny bardzo zadowolony ze sprzedawcy i produktu. Szybka wysyłka 10 dni w Hiszpanii. Polecam ten amortyzator kierownicy do skutera elektrycznego. Ważne dla (Laotie to 18 Lite ).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2022

    Doskonały produkt, przybył w 20 dni do Lima w Peru, próbowałem go z moim Janobike t85 i czuję się bezpieczniej, z tym tłumikiem mogę przejść do podwójnego silnika bez wibracji i wibracji steru.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Mój skuter Laotie ES18P potrzebował tego do jazdy z większą prędkością. Przyjechał około 2-3 tygodni do USA, nie ma numeru śledzenia na stronie Banggood. Dostarczone do mojego domu z pocztą USA. Nie ma żadnych problemów, w ogóle. Banggood znowu się pojawił.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2022

    Okropne!! Wyobraźcie sobie, jak wielka jest stabilność Laoiti Przeklęty, żegnaj! Pozdrawia Ib w Szwecji, Miłego dnia Ps. Symulacja „Cisza w burzy" Ds Bardzo zregenerowany! Ds (ang.)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2022

    Produkt wygląda bardzo dobrej jakości. Za dużo, że kupiłam go w tym samym czasie, kiedy kupiłam skuter, ale zgubiła się w drodze i Banggodd nie wie, jak udzielić odpowiedzi lub rozwiązania. Sprzedaję sterczącej tapicerki. Mój najgorszy zakup w historii, daj mi prawdziwe rozwiązanie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Przesyłka wyszła dobrze. Tłumik był włączony za kilka minut, ale nie ma instrukcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.16
    • US$36.96
    • US$10.99
    • US$14.99
    • US$19.99
    • US$132.81
    • US$14.69
    • US$35.99
    • US$189.99
    • US$75.99
    • US$67.99
    • US$69.99
    • US$10.99
    • US$39.99
    • US$17.99
    • US$36.99
    • US$65.99
    • US$18.99