Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(102)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(102)
    • 5 Star(99)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/12/2021

    Strzałki przybył w 20 dni Włochy szybka dostawa. Pasuje do opisu, ale bardzo mocna guma. To nie tak, że strzały na rowerach są delikatniejsze. Jeszcze nie sprawdzimy, czy działają. Dobry sprzedawca dzięki Bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    wykonane solidnie jedyny minus to w porównanie do motocyklowych mają twarde gumy przez co są podatne na złamanie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Szybka dostawa.. Dobry Mrugacz! Dziękuję!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Zamówiłem dodatkowe zestawy migaczy skrętu do moich elektrycznych skuterów. Mam je za jakieś 2 tygodnie. Żadnych problemów z zamówieniem, otrzymałem to, co zamówiłem, miałem zero problemów z zakupem na Banggood. 5 gwiazdek na całej długości. Jestem prawdziwą osobą przeglądającą się jako prawdziwy klient.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Wszystko zgodnie z opisem! Bardzo szybko dostarczone do Polski 11dni od zakupu. Świecą bardzo mocnym światłem bardzo dobrze widoczne w dzień, dodatkowo mają wbudowany przerywacz co znacznie ułatwia montaż! Polecam tego sprzedającego jak i ten model kierunkowskazów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Z powodzeniem zamontowany 🙂

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Perfekcyjne prace przy 60v

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Jakość odpowiedzi na ceny (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    kvalita odpovida cene

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Wszystko Ok. Kierunkowskazy dotarły całe i zdrowe! polecam zakupy u tego sprzedawcy. Pozdrawiam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$35.99
    • US$51.96
    • US$14.99
    • US$129.99
    • US$27.71
    • US$9.99
    • US$18.39
    • US$20.78
    • US$10.40
    • US$113.18
    • US$241.49
    • US$33.34
    • US$18.48
    • US$83.15
    • US$21.93
    • US$11.54
    • US$199.99
    • US$5.74