Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(516)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(516)
    • 5 Star(479)
    • 4 Star(32)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/01/2019

    works good, it was the cheapest way to use full capacity with q6 pro charger. a little noisy, but its not probem!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2019

    i love that's

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Działa dobrze z moim zestawem narzędzi rc m8, chociaż upewnij się, aby ustawić ustawienia wejścia poniżej 400W (standard to 450W) zasilacz pozostaje chłodny pod obciążeniem, chociaż jeśli go przesunę, gdy jest na wentylatorze trochę się trzęsie, ale wydaje się to dość łatwe. Wymienić wentylator na 4 śruby. Mam też konwerter wtyczki do UK z zasilaczem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    To jest mój drugi i różni się od drugiego, który kupiłem go przed 2 miesiącem, właściwy jest nowy.Nie wiem, czy jest jakaś różnica i w wydajności

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Działa dobrze i był z adapterowym wtykiem dla UK.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Zasilanie podstawowe do korzystania z nanoładowarek Q6 można podłączyć do 8. Jest z amerykańskim wtyczką i europejskim adapterem, można łatwo zmienić wtyczkę, jeśli znasz trochę elektroniki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Zaskakująco mały jak na taką moc. Nie wiem, czy jest wystarczająco przyjazny, ale do użytku domowego będzie idealny. Jestem w UE i zamówiłem z CZ źródła i dostałem adapter, ale niestety nie ma on podstawy, co w mojej książce jest dyskwalifikujące podczas pracy z urządzeniami o dużej mocy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Отличный блок питания, просадок напряжения при полной нагрузке (16А) не обнаружил.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Dobry produkt. Zawiera adapter do 220v UE i xt60 - adapter Dziekanów T

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Szybki odbiór

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$78.99
    • US$18.99
    • US$42.72
    • US$34.33
    • US$36.95
    • US$38.99
    • US$9.23
    • US$20.99
    • US$13.85
    • US$33.99
    • US$10.34
    • US$135.99
    • US$79.99
    • US$28.74
    • US$6.92
    • US$38.99
    • US$34.33
    • US$10.38