Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(161)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(161)
    • 5 Star(147)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/03/2021

    To bardzo ważna rzecz Jest bardzo dobry. To nie problem z lataniem i jest wystarczająco szybki dla jego pieniędzy

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Szybko tu dotarłeś na tocantins! Około 24 dni!. Dron wydaje się być całkiem stabilny, testował to piękne, wytrzymały materiał, jednak mój nie przyszedł z ochraniaczami heli!. Będę kupował oddzielnie! Obawiam się, że złamię pluskwę w pierwszym locie KK.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Kupiłem ten przedmiot za 3 baterie, 4k podwójna torba do przechowywania. Nie ma sprawy. Nie ma sprawy. Baterie, są dwa zapisane w przekazie, nie wiedziałem, gdzie są na początku, potem zrozumiałem, że powinienem otworzyć przykrywkę, żeby je odebrać i jeden już zainstalowany w dronie. Otrzymałem go w umówionym terminie. Jeszcze go nie przetestowałem. Dziękuję, sir.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Dotarł szybko do Portugalii, około 2 tygodni Jakość stosunku ceny jest dobra, leci dobrze i ma OK obraz. Przybyli z małą wadą, Joystick jest zepsuty. Bateria działa bardzo mało, musi być zakupiona za więcej niż jedną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Left hand propeller drive sprocket was damage during assembly by the factory, but I managed to repair it my self. The wifi connection was tricky, and can only be achieved by selecting 4G/5G off on the phone! The drone is flying rough, like a racing drone and does not fly smoothly which gives bad video output. But for that price is it ok ;-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Ten dron jest niesamowity za cenę, jest super stabilny, przycinanie jest bardzo intuicyjne & dostępne. Aplikacja dla wideo/pics jest super stabilny, inne używam często rozbijać i są lagy, film jest natychmiastowy i realny czas. Leciałem dość wysoko około 20 m, ale nie próbowałem jeszcze dalej. Posiada magazyn w zestawie na 2 zapasowe baterie, które są super cechą konstrukcyjną. Kupię ich o wiele więcej, dużo lepiej niż zwykłe mini drony. Raczej F3 zminiaturyzowany z mini ceną

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Idealne wymiary Kompozytorzy Porządna zabawka za taką cenę. Prosta kontrola, zaskakująco trzyma ślad

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Świetna jakość produktu, Przybył szybko

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Excelente Drone. Acabamento impecável. me surpreendeu bastante com a quantidade do produto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Dobre dla wartości. Bardzo małe i baterie dają około 6 minut. Samoloty nie przycinają się prawidłowo, zawsze poruszają się w lewo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft110 690
    • Ft8 322
    • Ft8 661
    • Ft6 025
    • Ft17 572
    • Ft5 238
    • Ft15 413
    • Ft55 188
    • Ft27 130
    • Ft11 747