Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(114)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(114)
    • 5 Star(104)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/05/2021

    ottimo prodotto e ottima qualità prezzo. unico difetto: bisogna tagliare un pezzo di silicone dove c’è l’attacco del display, ma il suo dovere lo fa bene.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Proszę kontynuować tak, że zawsze jestem zadowolony czas dostawy był również ok 14 dni wielki... Bardzo szybko... Świetny produkt ma jakość jest już zamontowany na kierownicy Zobacz zdjęcie... W każdym razie polecam... Ponieważ tak szybko poszedł 5 gwiazdek nic złego... Zdecydowanie kciuki w górę... Szczerze dziękuję...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Jest to doskonała ochrona, Dobry Produkt o dobrej jakości do ceny, dostawa była szybka! Zalecam to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Świetny jak opisano

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    I przybył zgodnie z opisem, ale jeśli coś się zepsuje jak dżoistick, który kupiłem, naśmiewaj się z ciebie i niczego nie rozwiąż, minęły 3 tygodnie i zawsze mów, że się z tobą skontaktujemy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Nie pasuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Idealna przykrywka dla LAOTIE ES18

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Bardzo dobry Produkt jest naprawdę świetny, aby zapobiec przedostawaniu się wody do sterownika i bardzo szybko Dzięki sprzedawcy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Kosztuje więcej niż 8 euro ten kawałek gumy... Święta Madonna putana!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Przybył bez żadnych problemów, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 523
    • Ft73 729
    • Ft41 607
    • Ft17 094
    • Ft3 050
    • Ft45 485
    • Ft4 882
    • Ft4 586
    • Ft26 800
    • Ft5 615
    • Ft55 713
    • Ft3 523
    • Ft5 639
    • Ft3 050
    • Ft6 347
    • Ft17 903
    • Ft21 155
    • Ft52 891