Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(321)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(321)
    • 5 Star(285)
    • 4 Star(31)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/11/2020

    Nieco ponad półtora miesiąca wysyłki (zostawiam ścieżkę w obrazku). Przybył w idealnym stanie, ale jest wiele osób, które przychodzą do niego z uszkodzonym wyświetlaczem za to, że nie chroni go prawidłowo (proszę sprawdzić to). Zrobiłem już 125 km i jest super. >> PROS < ========== - Silniki siłowe, utrzymuje prędkość na stokach (wysoce zalecane dla osób o masie 90 kg) - Dobra autonomia (40~50 km, zależy od wielu zmiennych) - Nie stwarza wielu problemów (elektrycznych i mechanicznych) - Ma dobre podwozie, solidne - Brak zdmuchnięć (opony bezdętkowe) - Można ograniczyć do mniej niż 25km/h kablami (szarymi) - 2 Świadectwa WE i normy ISO 9000 - Składane (przekładnia i maszt) - Dopuszczalna prędkość maksymalna (40km/h) >> PRZECIWKO << ============= - Ciężki (28kg) (ale normalne jest podwozie dwusilnikowe) - Zły przedni pochłaniacz wstrząsów (może być ulepszony przy dłuższym łączeniu śrub lub przełączaniu na hydrauliczny) - Hamulce regulacyjne (można poprawić: mechanika lepszej jakości, pół lub pełna hydrauliczna) - Hamulce regeneracyjne zbyt twarde, nie są postępujące (mogą być wyłączone) - Opóźnienie na przepustnicy. (kiedy uwolnisz gaz i ponownie podasz gaz, potrzeba około pół sekundy, aby odpowiedzieć) - Nie jest bardzo konfigurowalne przez oprogramowanie wyświetlające, prawie wszystkie kable - Spadek napięcia na stromych zboczach - Opony trudne do zmiany - uchwyty uchwyty są bardzo złe (łatwe i tanie do zmiany) >> Producent, sprzedawca i zalecany produkt <

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Pisałem do Banggood od dwóch tygodni, że mam uszkodzony pokaz, mam nadzieję, że wkrótce rozstrzygnie moją działkę. W czwartek wieczorem zamówienie zostało opłacone i w poniedziałek zadzwonił kurier, z czeskiego magazynu to jest prędkość. W przeciwnym razie, wyświetlacz nie pokazuje odpowiedniej prędkości ani napięcia, trochę się nim bawiłem i już jest OK. Prędkość maksymalna to 40km/h, wzgórza nie ma problemu, nie znam jeszcze zasięgu. Ogólnie jednak, dobry zakup, polecam!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Zamówione 8 stycznia 2020 i przybyło po 4 miesiącach.. Muszę powiedzieć, że przybył w idealnym stanie.. Pomoc Bangood jest bardzo skuteczna.. Zainstalowałem pilota bardzo łatwo, ponieważ jest już przygotowany z wtyczek... Dodałem uszczelkę x, aby nie wpłynęła woda.. bardzo zadowolony

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Poprosiłem o to 10 z 11 roku 2020 przybyłem 2 dnia 2021 roku. Uczyniłem rzeczy wiecznymi takimi, jakimi są.. Smutne opakowanie.. Oberwałem dziurami, widać, że otworzyli i poliespan się rozbił. Łyżwica zaatakowała mnie z stukającymi dziobami, tylny błotnik złamany.. W skrócie. W przeciwnym razie łyżka jeden przełęcz, musisz dostosować rzeczy jak uchwyty hamulcowe i tak dalej.. Posiada dużą moc i nie jest zalecany do - 14s. Mam nadzieję, że mi się spodoba!

    Komentarze (12)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Przybyło prawie miesiąc wcześniej, w doskonałym stanie (Będę miał szczęście...) Tak jak się spodziewałem, sprawdziłem dokręcanie śrub i są na miejscu, już testowane w drodze z niską baterią i osiąga 40 km / h w kilka sekund, dobrze wchłania dziury. Jestem naprawdę zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Otrzymane po 3 miesiącach. Bardzo długi. Jeden numer namierzający na początku i nic. To właśnie musimy poprawić. Więcej paczek otrzymanych uszkodzonych. Bardziej niż sprawdzenie, czy skuter nadal działa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Najwyższej jakości skuter z dwoma silnikami i przednimi i tylnymi światłami z przełącznikiem. 3 mapy prędkości. Małe, ale potężne i bardzo ergonomiczne Wielka autonomia! Torba narzędziowa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Wszystko idealne, dobry i potężny skuter, nie ma nachylenia do oporu, można zrobić kilka nejorillas, na przykład przednie zawieszenie, ale z płaskich opon i niewiele więcej rozwiązać to, skuter polecany w 100%, pod wrażeniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    To jest super. Ważę 125 kilo i ciągnę się idealnie z dwoma silnikami. Plus będzie tu za miesiąc. Przesyłka poprawna. Tylko, że nie przynosi żadnych dokumentów ani instrukcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Hulajnoga Yego za dwa i pół miesiąca mniej więcej wszystkie yego, poza lcd k yego z pękniętą szybą Mam nadzieję, że dadzą mi rozwiązanie inaczej wszystko jest w porządku

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft133 791
    • Ft401 380
    • Ft1 051 239
    • Ft382 267
    • Ft366 339
    • Ft286 699
    • Ft283 514
    • Ft127 420
    • Ft244 012
    • Ft460 951
    • Ft114 678
    • Ft732 681
    • Ft191 132
    • Ft168 833
    • Ft127 420
    • Ft184 761
    • Ft430 051
    • Ft7 642