Opinie klientów

4.81 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/11/2020

    Είναι πάρα πολύ καλό. Όπως στη περιγραφή. Ήρθε πάρα πολύ γρήγορα από Ευρωπαϊκή αποθήκη στην Ελλάδα. Σε 9 μέρες με DHL. Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι πως δεν έχει καλές οδηγίες για τη συναρμολόγηση και μου πήρε πολύ ώρα για να το τελειώσω.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Doskonały produkt!!!Polecam go 😃

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Przychodzi nawet bez instrukcji i nie jest to proste w montażu... Właściwie to trochę to zepsułem.... Powiedział to biorąc pod uwagę koszty, mimo wszystko, nie uważam tego za zły zakup...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Θετικά: Γρήγορη αποστολή με DHL, Αρνητικά: •Η ποιότητα δεν είναι και τόσο καλή, αλλά δεν είναι και χάλια •Δεν υπάρχουν οδηγίες συναρμολόγησης μέσα στην συσκευασία Pros: Fast shipping by DHL, Cons: • The quality is not so good,but it does not suck • There are no assembly instructions inside the package

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Dostajesz stertę plastikowych złączy i rur o różnych długościach, i musisz wszystko rozgryźć sam. Nie ma instrukcji, poza kilkoma zdjęciami, które nie zawierają przydatnych szczegółów. Dobre jest to, że efekt końcowy jest stosunkowo solidny i przestronny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Bardzo zadowolony z uwagi i z otrzymanej pre-pipeline. Produkt dotarł wcześniej niż oczekiwano i dotarł w bardzo dobrym stanie. Polecam produkt, sprzedawca i sposób wysyłki. Bardzo poważny i odpowiedzialny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Całkiem duże, dużo miejsca dla małego dziecka. Trochę trudno to naprawić, powinno zawierać instrukcje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Szybka dostawa, dobra jakość, dziecko pokochało

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Bardzo przydatne dla małych dzieci. Łatwy do „budowania" i duży

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12,493
    • Ft56,747
    • Ft86,920
    • Ft6,663
    • Ft24,226
    • Ft22,499
    • Ft4,237
    • Ft14,462
    • Ft14,837
    • Ft34,220
    • Ft27,557
    • Ft20,894
    • Ft15,140
    • Ft9,537
    • Ft4,540
    • Ft8,326
    • Ft9,728
    • Ft3,934