Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję

Najlepsze wrażenia

  • good product(27)
  • great tool(21)
  • good value(16)
  • good quality(8)
  • easy to use(7)
  • fast shipping(5)
  • Wszystkie recenzje(745)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-05 02:35:17

    Excellent and high quality and genuine thank you

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-25 10:39:12

    oui je viens de recevoir, et je l'ais utilisé aussitôt, en fait je l'attendais vraiment !ne pas oublié de commander des pierre d'affutage en rechange ! c'est pas mal , et rapide

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-04 20:23:37

    entrega muito rápida, vou testar para ver como funciona...

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    chain saw sharpener

    2018-10-22 14:28:16

    Items were well packed and arrived undamaged. I haven't tried to use it yet but it looks ok. The main thing is whether it will fit my Dremel. If it does, this will be a great accessory and well worth the cost. I received something with my package that I did not order. I've included photos of it. It looks like a child's bubble soap bottle.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Неплохой инструмент

    2018-01-23 02:00:07

    Более подробно можно прочитать здесь http://www.taker.im/review/17294-prisposoblenie-dlya-zatochki-tsepnyih-pil-s-pomoschy

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    HILDA Chain Saw Sharpening Attachment Sharpener Guide Drill Adapter

    2017-10-10 10:11:34

    The delivery is in intact condition, the goods fully agree with my order and I am completely satisfied with it. Thank you very much and I cordially greet you.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Прекрасный набор

    2018-02-27 03:57:40

    Прекрасный набор, отлично подошел к китайскому граверу "Ресурс" из метро. Думаю подойдет на все китайские граверы. Брал для нечастого использования. Отличная цена - качество.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Отличный товар!

    2017-10-20 12:49:38

    Хоть доставка и заняла 40 дней,но товаром полностью удовлетворен ! В деле не проверял,но по внешнему виду все изготовлено качественно и профессионально. Спасибо ! P.S. Нет инструкции (

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    tools!

    2018-07-23 13:06:54

    Bien reçu. Livraison rapide (tnt).. Emballage très bien.. Satisfaction au rendez-vous... Très bonne qualité... Surtout très utile...

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    насадка

    2017-12-11 05:46:14

    насадка на дремель для заточки цепи бензопилы. Жду сезона чтобы опробовать.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 75  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>