Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/02/2021

    Genialny produkt, klawisze są gładkie i brzmią bardzo cicho, szczególnie dobre dla paska, który jest zwykle dość głośny z każdą inną nasadką, którą na nią założyłem. Shipling był szybki, klawisze są w pojedynczych pudełkach, i są znakomitą jakością. Chciałbym kupić więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Zaskoczyła mnie jakość paska kosmicznego i pasował idealnie. Czuję się i brzmi świetnie. Łodygi są plastikowe i przyklejone wewnątrz drewna, więc nie zużywa się zbyt łatwo. Beatiful praca w świetnej cenie, na pewno kupimy więcej!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Ładne wykończenie, dopasowanie jest bardzo szczelne do punktu montowania płyty są wyciągane po zdjęciu nakrętki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Świetnie po wsparcia sprzedaży. Zrefundowali mi wadliwą nakładkę i postanowili zamówić ją jeszcze raz. Otrzymał ją bez kłopotów, :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Delivered faster than expected. Love the keycap!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Solid and aesthetically pleasant. It fit the switch very well. Rather fast delivery, a bit more than two weeks to Europe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2020

    Naprawdę ładne klawisze, ale żywica wykończeniowa z tyłu nasadki nie jest wystarczająco czysta, więc czasami przykleiła się po naciśnięciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2020

    Fantastyczne małe czapki o solidnej budowie i domowej estetyce. Naturalna wariacja w projektowaniu przynosi mnóstwo osobowości.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2020

    Czas wysyłki trwa około 40 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Ordered the spacebar, its definitely real wood. Matches my OEM profile very well. The part the connects to the keys looks like some kind of epoxy, It was an attractive satin finish, but I wanted it to match my keyboard better to so I sanded and gave it a semi-gloss coat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5,448
    • Ft8,477
    • Ft15,140
    • Ft7,871
    • Ft18,774
    • Ft7,871
    • Ft27,254
    • Ft4,540
    • Ft1,814
    • Ft17,563
    • Ft16,048
    • Ft18,169
    • Ft19,986
    • Ft15,746
    • Ft22,711
    • Ft16,048
    • Ft23,014
    • Ft18,169