Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/01/2021

    Dobre akcesorium do codziennego użytku i bardzo kompaktowe, bardzo szczegółowe obudowa i łącznik typu c

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Doskonały produkt, polecam, jest 500GB kieszonkowy dysk zewnętrzny SSD, łatwy do przenoszenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2020

    W grze z nagrodami wygrałem ten bardzo dobry mały przenośny 120 GB SSD. Super zapakowany przybył, nie jest dodany kabel, futerał, interfejs TYPE-C jest również połączenie telefonem komórkowym. Załączony obraz, prędkość jest bardzo dobra. Super mała struktura do przenoszenia danych. Dzięki Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2020

    Dostarczone szybko. Jakość na wysokości. Miła, wygodna, trudna sprawa. SSD wykonuje się na wysokim poziomie. Szybkość wymiany danych i transmisji na wysokości. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Musisz go sformatować przed użyciem, inaczej komputer tego nie zobaczy. Około 300 Mbajtów/sec odczyt/zapis ( USB3 ). Testowałem go na USB2 i odczyt był 30Mb/s, potem podłączyłem go do USB3 i prędkość 300Mb/s, więc upewnij się, że podłączysz go do USB3. Kiedy podłączyłem go do telefonu, telefon chciał go sformatować, inaczej nie można go używać przez telefon. Więc sformatowałem go i format jest ExFat, i działa teraz zarówno na Mobile jak i na PC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Mini rozmiar, bardzo poręczny , może być używany w oknie, telefonie, tabletach. Szybkość przesyłania USB -C Dane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Szybkość między wysokiej jakości USB a ssd pierwszej generacji (prawdopodobnie jaka jest w środku)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Dobry produkt, dobra prędkość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Świetny aparat

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft23 423
    • Ft16 781
    • Ft9 954
    • Ft22 249
    • Ft45 408
    • Ft4 771
    • Ft7 263
    • Ft1 595
    • Ft15 382
    • Ft62 238
    • Ft6 052
    • Ft6 097
    • Ft6 990
    • Ft13 015
    • Ft9 851
    • Ft6 230
    • Ft18 010
    • Ft10 835