Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(123)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(123)
    • 5 Star(114)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/01/2018

    This nice chute came fast and well packaged. I've removed the small 'soldier' and used the parachute as a visual flag in my DIY rubber catapult for launching sailplanes. it works great!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2017

    looks and feels well made and sturdy. floats well and good of high buildings or launching using a slingshot. A brilliant toy, cant wait for warmer days and get out there with it :D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2019

    Arrived 10days later than expected. The fabric under the parachute is black

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2019

    bel paracadute ,fatto bene ,vola bene ,divertentissimo ! sgancio con aereo ! consiglio a tutti !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2017

    Megjött. Kicsi egyszerű olcsó játék gyerekeknek akik köszönik szépen :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • mcap
    AE
    17/02/2019

    Good fun for the kids outdoors

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2018

    petit parachute bien sympa pour larguer d'un avion .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Pakiet został w pełni otwarty po dostarczeniu. Wyrzucił dwa do śmieci z powodu uczucia innej. /Obserwowany pracownik USps /w polu. Nie problem sprzedawców

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Doskonała gra, używana z samolotem RC wyposażonym w urządzenie spadochronowe, to bawi dzieci dużo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    W górę, w górę i daleko... i wraca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 142
    • Ft17 609
    • Ft4 718
    • Ft5 082
    • Ft2 176
    • Ft11 621
    • Ft3 991
    • Ft3 991
    • Ft2 437
    • Ft6 535
    • Ft5 784
    • Ft3 142
    • Ft5 444
    • Ft2 198
    • Ft3 142
    • Ft3 265
    • Ft2 538
    • Ft10 171